Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rusia va aproba cel mai probabil prelungirea sederii lui Edward Snowden, in urmatoarele zile

B1 B1,
Rusia va aproba cel mai probabil prelungirea sederii lui Edward Snowden, in urmatoarele zile

Un oficial rus din domeniul imigratiei a declarat, vineri, ca Rusia va aproba cel mai probabil prelungirea sederii fostului consultant american al NSA Edward Snowden, in urmatoarele cateva zile, relateaza The. continuă pe B1

Piata cimentului va ramane, cel mai probabil, la nivelul din 2013, in ciuda evolutiei pozitive din prima parte a anului

Piata cimentului va ramane, cel mai probabil, la nivelul din 2013, in ciuda evolutiei pozitive din prima parte a anului, apreciaza Florian Aldea, presedinte - Director general al Carpatcement Holding Romania, care ne-a declarat ca, in realitate, nu se poate vorbi de o revenire consistenta a sectorului rezidential, ci mai degraba doar de o tendinta de re-pozitionare.

SURSE Alianta PNL-PDL va avea o conducere bicefala/ Cel mai probabil va fi o alianta electorala

Viitoarea formatiune rezultata din procesul de fuziune dintre PNL si PDL va avea o conducere bicefala atat locala cat si la centru pentru a elimina tensiunile in perioada electorala, au declarat pentru Hotnews. ro surse apropiate negocierilor dintre cele doua partide. Cel mai probabil, pana la alegerile prezidentiale, va functiona ca o alianta electorala au precizat sursele citate. Si fostul presedinte PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca fuziunea PDL si PNL ar trebui sa aiba loc abia dupa alegeri, in 2015, nu pe 26 iulie asa cum e programat. Boc a sustinut public nevoia unei aliante electorale.

Trei explozii puternice au avut loc la Ierusalim, fiind cauzate cel mai probabil de caderea unor rachete

Trei explozii puternice au avut loc, joi dupa-amiaza, in orasul Ierusalim, fiind provocate probabil de caderea unor rachete, informeaza site-ul israelian Ynetnews. Sirenele antiaeriene au fost imediat.

Procurorii DNA iau in calcul o posibila moarte a lui Codrut Marta: Cel mai probabil nu se mai afla in viata

Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, nu mai este in viata, potrivit jurnalistilor de la Buna Ziua Iasi. Potrivit procurorului-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, Marta, care a disparut in.

A patra banca din Bulgaria, CCB, a fost inchisa. Dosare de credite de 1,8 miliarde euro lipsesc si au fost, cel mai probabil distruse

A patra banca bulgara, Corporate commercial bank CCB), va fi inchisa iar activele sale vor fi transferate catre filiala sa Credit Agricole Bulgaria, care va fi nationalizata, a anuntat vineri guvernatorul Bancii centrale din Bulgaria BNB) Ivan Iskrov, citat de AFP.

66 de ani diferenta intre cel mai tanar si cel mai in varsta europarlamentar - alesi in 2014

Cel mai tanar europarlamentar ales la scrutinul din mai 2014 este un danez, Anders Primdahl Vistisen 26 de ani), iar cel mai in varsta: Emmanouil Glezos, din Grecia, de 92 de ani. La nivel european, aproximativ jumatate dintre europarlamentari sunt la primul mandat, cealalta jumatate fiin realesi. In Romania, proportia este de 62% - europarlamentari realesi iar cel mai tanar dintre acestia este Claudia Tapardel PSD). VEZI HARTA-INFOGRAFIC -Google Map realizat de Parlamentul European cu datele demografice ale membrilor Parlamentului European - 2014.

FIFA a anuntat ca patru fotbalisti germani se numara printre cei zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator al Cupei Mondiale 2014

FIFA a anuntat lista celor zece fotbalisti nominalizati pentru titlul de cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014, patru dintre acestia fiind nemti. De asemenea, sapte dintre nominalizati vor.

Cel mai scump ceas din lume va fi scos la licitatie pentru 12 milioane de euro

Cel mai scump ceas din lume, o capodopera a ceasornicarilor elvetieni, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sothebys pe 14 noiembrie, la Geneva,.

LICITATIE. Cel mai scump ceas din lume, in valoare de 12 milioane euro, va fi scos la licitatie

Cel mai scump ceas din lume, numit Supercomplication Henry Graves, estimat la 12 milioane de euro, va fi scos la vanzare intr-o licitatie care va fi organizata de casa Sotheby039;s pe 14 noiembrie, la Geneva.

Pretul porumbului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Pretul porumbului atingea circa 4 dolari/busel ieri, pe piata americana, unde, saptamana aceasta, a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in baza asteptarilor potrivit carora recolta record din SUA - cel mai mare exportator mondial de profil - va alimenta livrarile globale.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )