Libnet.ro
UNICEF

14:01

66 de ani diferenta intre cel mai tanar si cel mai in varsta europarlamentar - alesi in 2014

Hotnews Hotnews,
 66 de ani diferenta intre cel mai tanar si cel mai in varsta europarlamentar - alesi in 2014

Cel mai tanar europarlamentar ales la scrutinul din mai 2014 este un danez, Anders Primdahl Vistisen 26 de ani), iar cel mai in varsta: Emmanouil Glezos, din Grecia, de 92 de ani. La nivel european, aproximativ jumatate dintre europarlamentari sunt la primul mandat, cealalta jumatate fiin realesi. In Romania, proportia este de 62% - europarlamentari realesi iar cel mai tanar dintre acestia este Claudia Tapardel PSD). VEZI HARTA-INFOGRAFIC -Google Map realizat de Parlamentul European cu datele demografice ale membrilor Parlamentului European - 2014. continuă pe Hotnews

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia zincului a atins ieri, pe piata din Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul declinului stocurilor de profil, respectiv al estimarilor Morgan Stanley potrivit carora piata din domeniu va beneficia de pe urma evolutiei economiei Chinei.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a inregistrat, in mai, cel mai mare declin din ultimii doi ani: -1,8% fata de luna aprilie, anunta Ministerul Economiei de la Berlin, aratand ca situatia este cauzata de zilele libere din sarbatorile legale, de sectorul slab al constructiilor si de efectele geopolitice.

Cel mai bun telefon Nokia, lansat inainte de era Microsoft, va fi disponibil in Romania

Cel mai interesant telefon pe care Nokia l-a lansat inainte sa fie cumparata de Microsoft ajunge in Romania. Pretul incepe de la putin peste 2. 000 de lei. Iata ce e mai interesant la acest telefon Nokia Lumia 930 este un telefon pe care compania l-a anuntat inainte de finalizare achizitiei de catre Microsoft. Ruleaza Windows Phone 8. 1, dispune de toate aplicatiile Nokia dedicate fotografiei si nu numai si are o camera de 20 megapixeli PureView capabila sa fotografieze si RAW.

Tarile cu cel mai mare risc pentru afaceri. Pe ce loc este Romania

Liberalizarea pietei se traduce prin eliminarea frontierelor in ceea ce priveste afacerile si investitiile, insa nu toate tarile sunt alegeri bune pentru extinderea unei afaceri. O clasificare a tarilor care prezinta cel mai mare potential de risc.

SURSE Alianta PNL-PDL va avea o conducere bicefala/ Cel mai probabil va fi o alianta electorala

Viitoarea formatiune rezultata din procesul de fuziune dintre PNL si PDL va avea o conducere bicefala atat locala cat si la centru pentru a elimina tensiunile in perioada electorala, au declarat pentru Hotnews. ro surse apropiate negocierilor dintre cele doua partide. Cel mai probabil, pana la alegerile prezidentiale, va functiona ca o alianta electorala au precizat sursele citate. Si fostul presedinte PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca fuziunea PDL si PNL ar trebui sa aiba loc abia dupa alegeri, in 2015, nu pe 26 iulie asa cum e programat. Boc a sustinut public nevoia unei aliante electorale.

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

RECORD: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter

Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter. Un record de peste 35,6 milioane de mesaje a fost inregistrat .

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

Semifinala CM 2014 dintre Brazilia si Germania a devenit cel mai comentat meci pe Twitter

Semifinala de Cupa Mondiala disputata de Brazilia si Germania, marti, a reusit un nou record, pe langa numarul de goluri inscrise: Meciul a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, adunand peste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )