Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rusia, atac la NATO, din cauza rachetelor amplasate in Romania. Replica lui Gabriel Les, ministrul Apararii

Antena3 Antena3,
Rusia, atac la NATO, din cauza rachetelor amplasate in Romania. Replica lui Gabriel Les, ministrul Apararii

NATO poarta pe umeri responsabilitatea directa pentru dezmembrarea Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), avand in vedere instalarea sistemelor balistice americane in Romania si Polonia, a spus. continuă pe Antena3

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Nemultumiri n USR din cauza candidatilor la europarlamentare. Ciolos deschide lista comuna cu PLUS- surse

In Comitetul Politic al USR de sambata au aparut si primele nemultumiri ale unor membri legat de candidaturile la europarlamentare alaturi de PLUS, din cauza faptul ca lista comuna este deschisa de Dacian Ciolos, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

Rusia condamna NATO pentru dezmembrarea INF, din cauza sistemului balistic amplasat n Romnia si a celui care va fi amplasat n Polonia

NATO poarta pe umeri responsabilitatea directa pentru dezmembrarea Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), avand in vedere instalarea sistemelor balistice americane in Romania si Polonia, a spus Ministerul rus de Externe, relateaza TASS.

DIN CAUZA SANCTIUNILOR IMPUSE VENEZUELEI SI DIMINUARII PRODUCTIEI OPEC Pretul petrolului, in crestere

Pretul barilului de petrol a atins, ieri, cea mai ridicata valoare din acest an, pe fondul diminuarii productiei OPEC si al sanctiunilor impuse Venezuelei de administratia americana, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Haos pe aeroportul din Iasi. Cursele au fost intarziate si 140 de minute din cauza cetii

Mai multe zboruri inregistreaza intarzieri pe aeroportul din Iasi, de pana la 140 de minute, din cauza cetii. Cea mai mare intarziere o are cursa aeriana Iasi-Bruxelles, respectiv 140 de minute. Alte.

Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Prahova a murit, duminica, din cauza gripei, informeaza Institutul de Sanatate Publica, precizand ca acesta avea conditii medicale preexistente si nu era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )