Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rusia cauta sa-si pastreze pozitia de cel mai mare exportator global de grau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia cauta sa-si pastreze pozitia de cel mai mare exportator global de grau

Rusia intentioneaza sa-si mentina pozitia de cel mai mare exportator global de grau, a anuntat ministrului Agriculturii, Dmitry Patrushev, informeaza agentia de presa rusa oficiala TASS. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare defect al zodiei tale: Taurii profita de oamenii din jurul lor

Cel mai mare defect al taurilor este faptul ca profita de oamenii din jurul lor pentru a obtine ceea ce isi doresc si sunt egoisti, tinand totul doar pentru ei, racii sunt zodiile obsedate de curatenie, carora le place ca fiecare lucru sa fie la locul lui si mereu mai gasesc cate ceva de aranjat sau de curatat, iar leilor le place foarte mult sa barfeasca si sa caute nod in papura, indiferent cine sunt persoanele despre care vorbesc, ignorand tot ce se intampla in jurul lor.

Cel mai mare pericol in cazul izolarii la domiciliu. Cum functioneaza neurochimia genetica la fiecare individ

Majoritatea dintre noi nu are niciun fel de experienta in gestionarea gandurilor si emotiilor negative cu care ne confruntam in prezent.

FOTO Povestea cupolei anonime din Valcea decretate cel mai mare vitraliu din lume: Este inclusa in traseele de turism ale Frantei, dar nu si ale Romaniei

Ultimul record mondial omologat de Romania are o poveste extraordinara care a iesit la iveala abia acum, la aflarea vestii, dupa mai bine de un deceniu si jumatate de existenta.

Numarul femeilor care au contractat coronavirus, mai mare decat al barbatilor

Numarul femeilor care au contractat coronavirus este mai mare decat al barbatilor; insa in cazul dec.

ANALIZA INSP: Numarul femeilor care au contractat coronavirus, mai mare decat al barbatilor

Numarul femeilor care au contractat coronavirus este mai mare decat al barbatilor; insa in cazul deceselor raportul se inverseaza, 41,1 % din cazurile de imbolnavire sunt contact al unor persoane venite din strainatate, ponderea cazurilor de import este 11,6%, 16. 3% din totalul cazurilor confirmate au fost inregistrate in randul personalului sanitar, releva o analiza a Institutului National de Sanatate Publica.

Topul telefoanelor mobile cu cea mai mare autonomie. Ce aparat a ocupat primul loc

Jurnalistii americani de la site-ul Toms Guide au realizat un top al telefoanelor mobile cu cea mai mare autonomie, dupa ce au testat zeci de device-uri. Vi-l prezentam si noi in materialul de mai jos.

VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Cupola cu vitralii a Bibliotecii Judetene din Ramnicu-Valcea, realizata de artistul roman Gheorghe Dican, a fost desemnata cea mai mare cupola de vitralii din lume.

Adevarata dimensiune a epidemiei de coronavirus in China ar fi de zece ori mai mare

Desi China a anuntat castigarea luptei cu noul virus gripal si a procedat la relaxarea masurilor restrictive impuse populatiei, in realitatea cifrele crizei din tara care a aparut Sars-Cov-2 ar fi mult mai mare.

25% din cei infectati sunt salariati din sanatate. Rata de infectare in randul lor este 20 de ori mai mare decat cea a restului cetatenilor

25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara. Potrivit sindicatului, rata de infectare in randul lor este de 20 de ori mai mare decat cea din randul restului populatiei.

A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

A doua cea mai mare economie a Europei, dupa Germania, a intrat deja in recesiune din cauza pandemiei, cu o cadere de 6% in primul trimestru, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )