Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rusia va trimite mai multe avioane si elicoptere la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus

Adevărul Adevărul,
Rusia va trimite mai multe avioane si elicoptere la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus

Rusia vrea sa trimita mai multe avioane si elicoptere decat era prevazut la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus, pentru a asigura apararea spatiului aerian comun, a declarat ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, citat de RIA Novosti in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Rusia isi contruieste o baza aeriana in Belarus

Rusia vrea sa trimita mai multe avioane si elicoptere decat era prevazut la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus, pentru a asigura apararea spatiului aerian comun.

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare.

Barbatul care a inselat mai multe persoane spunand ca este doctor sau viceprimar, condamnat la inchisoare

Valentin Cioponea, in varsta de 27 de ani, din Piatra Olt, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare. Barbatul a inselat mai multe persoane spunand ca este doctorul Sergiu Cazacu sau fostul viceprimar Gheorghe Nedelescu.

Concurenta a amendat cu 3 milioane de euro mai multe companii de foraj petrolier

Consiliul Concurentei a amendat cu aproape 3 milioane euro companiile Dafora Medias, Upetrom 1 Mai, Foraj Sonde Craiova si Foraj Sonde Targu-Mures pentru ca ar fi trucat unele licitatii pentru lucrari de foraj organizate de Romgaz Medias, au declarat surse din piata energetica, citate de Mediafax.

Concurenta a amendat cu 3 milioane de euro mai multe companii de foraj petrolier

Consiliul Concurentei a amendat cu aproape 3 milioane euro companiile Dafora Medias, Upetrom 1 Mai, Foraj Sonde Craiova si Foraj Sonde Targu-Mures pentru ca ar fi trucat unele licitatii pentru lucrari de foraj organizate de Romgaz Medias, au declarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )