Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rusii voteaza duminica in alegeri regionale, dupa cele mai ample proteste din ultimii ani

România Liberă România Liberă,
Rusii voteaza duminica in alegeri regionale, dupa cele mai ample proteste din ultimii ani

Locuitorii Moscovei voteaza duminica in unele dintre cele mai urmarite alegeri regionale din Rusia d. continuă pe România Liberă

Rusii voteaza in alegerile locale, dupa o vara de represiune

Rusii sunt chemati duminica la urne pentru a-si alege reprezentantii locali dupa o campanie agitata si una dintre cele mai importante operatiuni de reprimare a manifestantilor de sub regimul Putin.

Spania si Romania, tarile din UE cu cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor regionale si agricole

Spania a fost tara Uniunii Europene care a acumulat cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor europene regionale si agricole intre 2014 si 2018, cu un total de 10. 995 de cazuri, reprezentand 22% din totalul celor identificati in blocul comunitar, potrivit unui raport publicat marti de OLAF, potrivit Rador care citeaza Tele Cinco. La o distanta mare, pe locul doi se situeaza Romania cu 5. 563 de situatii.

VIDEO Cum a reparat Samsung telefonul flexibil, care este prima impresie si ce viitor ar putea avea unul dintre cele mai interesante gadget-uri din 2019

Samsung a amanat cu cateva luni lansarea telefonului flexibil Galaxy Fold dupa ce mai multi jurnalisti au descoperit probleme la el. Acum, la targul IFA Berlin am putut vedea pentru scurt timp cum arata cel mai scump smartphone din piata, un model cu doua ecrane si un pret de 2. 000 de euro. Pe scurt, ecranul mare este impresionant, in timp ce ecranul mai mic pare oarecum ciudat raportat la cel mare. in articol puteti citi ce schimbari de design a facut Samsung si cum ar putea arata viitorul pentru Galaxy Fold.

ADIO, POSTA ELECTRONICA: Unul dintre cele mai populare servicii de MAIL, cazut pe mai tot globul! PANICA printre utilizatori. Verifica-ti contul chiar acum

Panica printre internauti dupa ce una dintre cele mai populare platforme a cedat din motive neelucidate inca. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Platforma.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

Cele mai noi cifre pentru prezidentiale. Candidatul USR pierde teren in fata lui Dancila

Maria Coman a prezentat in Editie Speciala cele mai noi cifre pentru prezidentiale. Potrivit IMAS, Klaus Iohannis ar obtine 44,6%, Dan Barna, 17,3%, Viorica Dancila, 8. Sondajul a fost realizat.

Noi si bulgarii, cele mai ieftine bauturi alcoolice

Romania si Bulgaria au cele mai scazute preturi la bauturi alcoolice din Uniunea Europeana, in Finla.

Badalau anunta pe Facebook o investitie cu o importanta uriasa la Giurgiu - un aeroport privat, unul dintre cele mai mari din Europa. Investitorul, din Emiratele Arabe, locul, tinut inca secret

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, anunta pe Facebook ca la Giurgiu va fi construit unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa, printr-o investitie a unei companii din Emiratele Arabe, iar la proiect ar urma sa contribuie si Guvernul. Badalau sustine ca aeroportul ar putea fi gata in 5 ani si se va intinde pe 2. 500 de hectare, dar locul unde va fi construit este, deocamdata, confidential.

Ungaria si Romania au avut cele mai mari cresteri economice din UE, in trimestrul al doilea

Ungaria si Romania au inregistrat cele mai mari ritmuri de crestere economica din Uniunea Europeana, in trimestrul al doilea, arata o estimare publicata vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )