Libnet.ro
UNICEF

10:15

Russell Crowe, din nou burlac! Gladiatorul divorteaza dupa noua ani de mariaj!

ADPM ADPM,
Russell Crowe, din nou burlac! Gladiatorul divorteaza dupa noua ani de mariaj!

Russell Crowe si sotia lui, Danielle Spencer, divorteaza dupa 9 ani de mariaj. Nu se cunosc cauzele care au dus la divort, insa despartirea este amiabila si cei doi vor imparti custodia baietilor lor: Charles 8 ani) si Tennyson 6 ani). Continue reading . continuă pe ADPM

Actorul Russell Crowe divorteaza de Danielle Spencer dupa 9 ani de casnicie

Unul din cele mai solide cupluri din lumea artistica din Australia si-au anuntat despartirea. Actorul Russell Crowe de Danielle Spencer, dupa 9 ani de casnicie, noteaza tabloidul The Sun. Cei doi s-au cunoscut.

Electricitatea s-ar putea scumpi din nou, de la 1 ianuarie 2013

Lumina s-ar putea scumpi din nou, dupa ce Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE) a propus marirea tarifului pentru transportul energiei electrice cu aproximativ 10%, de la 1 ianuarie 2013. Daca.

PDL va depune din nou motiunea simpla pe buget

PDL va depune din nou motiunea simpla pe buget, a anuntat, luni, democrat-liberalul Petru Calian, citat de catre Agerpres. Motiunea, denumita Guvernul USL, frana de motor a bugetului, a fost.

Turcia avertizeaza ca va riposta din nou

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, avertizeaza ca Turcia va riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria, transmite AFP.

Turcia avertizeaza: Vom riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, avertizeaza ca Turcia va riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria, informeaza AFP. La orice noua incalcare a.

Alexandra Burke s-a cuplat din nou cu un fotbalist

Alexandra Burke este din nou indragostita. Despre cantareata se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu fotbalistul.

SOCAR, din nou interesata de Oltchim

Compania azera SOCAR ar fi, din nou, interesata de Oltchim, sustin surse apropiate situatiei.

Micii Olimpici ai Cinematografiei pentru copii, din nou pe covorul rosu.

Asa cum la sport sau la matematica tara noastra pregateste copii olimpici, iata ca si in domeniul filmelor pentru copii se poate atinge performanta. Dupa doua prezente remarcabile la Festivalul de Film de la Cannes, joi, 11 octombrie 2012, Scoala de Film si Televiziune pentru Copii Micile Vedete a lansat cele mai recente 3 filme educative pentru copii, Aventurile Micilor Vedete la Castel, Micile Vedete la ferma Cocosu Rosu si Micile Vedete in gradina bunicului, la Cinematograful Movieplex, din .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )