Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ryanair suspenda toate zborurile catre si din Italia, din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Ryanair suspenda toate zborurile catre si din Italia, din cauza coronavirusului

Ryanair a suspendat toate zborurile catre, dinspre si in interiorul Italiei, unde intreaga tara este in prezent blocata pentru a opri raspandirea coronavirusului. continuă pe Adevărul

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

AGENTIILE DE PRESA: Iranul a interzis toate zborurile catre Europa

Autoritatile din Iran au oprit toate zborurile catre Europa. Clientii isi pot primi banii inapoi, a anuntat agentia Irna.

Toate evenimentele sportive din Italia suspendate din cauza coronavirusului

Comitetul Olimpic National Italian CONI) a decis, luni, suspendarea tuturor evenimentelor sportive din Italia din cauza epidemiei de coronavirus.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Wizz Air suspenda toate zborurile dintre Romania si Italia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anuntat luni ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv.

Pana cand sunt suspendate toate zborurile spre si dinspre Italia. Alte 3 tari sunt pe lista interdictiilor

Epidemia de coronavirus schimba fata lumii, schimba si traseul de zbor al companiillor aeriene. Nordul Italiei e in carantina de aproape o luna, in timp ce covid-19 se raspandeste in toata lumea. A fost declarata stare de urgenta internationala de catre OMS. UPDATE: Comitetul national pentru situatii de urgenta a hotarat sa suspende traficul aerian .

Wizz Air suspenda zborurile catre nordul Italiei. Cand vor fi reluate

Wizz Air a anuntat duminica dimineata ca a luat decizia de a suspenda toate zborurile catre zonele din Italia care sunt blocate ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Presedintele Igor Dodon se teme ca romanii din Italia vor veni acasa prin Chisinau

Zborurile din Italia spre Republica Moldova nu vor fi interzise, dar pe teritoriul Republicii Moldova vor putea intra doar cetatenii moldoveni, a declarat presedintele Igor Dodon, citat de agora. md.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )