Libnet.ro
UNICEF

13:00

Forbes: Topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Adevărul Adevărul,
Forbes: Topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Cantareata pop americana Katy Perry ocupa prima pozitie in topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, potrivit unui clasament intocmit anual de revista Forbes, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Cele mai mari amenintari cibernetice din 2016

Blocarea Mac-urilor cu ransomware sipublicarea detaliilor personale pe internet sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari cu care ne vom confrunta. in anul 2016 se pare ca vom avea de-a face cu atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Astfel, am putea observa ocrestere a incidentei [] .

Cele mai mari paduri din Romania

Romania are 6,9 milioane de hectare de paduri, reprezentand in jur de 27% din suprafata totala a tarii. Tara noastra are si cea mai mare suprafata de paduri virgine din Europa, o bogatie naturala distrusa sistematic de despaduririle ilegale. Va prezentam in urmatoarele randuri unele dintre cele mai mari paduri din Romania, adevarate labirinturi naturale, unele dintre ele nemodificate de activitati umane de-a lungul istoriei.

Romania a intrat in TOP 10 cei mai mari producatori de masini din Europa

Romania a intrat in primul semestru din 2015 in topul celor mai mari 10 producatori de masini din Europa dupa numarul de autovehicule fabricate, a declarat Constantin Stroe, presedinte director general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din.

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Amintirile unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei: Sa fi avut un telefon cu camera pe vremea aia, rupeam Youtube-ul in doua!

Haios, cu figurile de stil la purtator, asa se prezinta unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei. Este vorba despre Gabi Balint, care intr-un text savuros postat pe pagina sa de Facebook vorbeste despre copilaria sa de pe plaiuri bistritene. Potrivit acestuia, in acele vremuri, daca avea un telefon cu camera rupea Youtube-ul in doua cu intamplarile pe care le surprindea.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale romanesti in 2015 pe Youtube le apartin Deliei, formatiei Carlas Dreams si Ruby, conform unei statistici a Google, data publicitatii miercuri. Astfel, piesa Cum ne noi, interpretata de Carlas Dreams feat. Delia, a strans peste 33,3 milioane de vizualizari in 2015.

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astazi cu reduceri importante la o gama variata de produse, dar si cu numeroase carduri cadou. Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniverseaza nu mai putin de 14 ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care ofera clientilor reduceri considerabile la produsele sale. Dupa cum era de asteptat, oferta celor [] .

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicatii gratuite de Android

Ar fi de preferat sa evitati magazinele virtuale care promit aplicatii gratuite, dar exista foarte multe alternative la Google Play complet legale si fara riscuri. Numeroase studii au demonstrat ca majoritatea riscurilor de securitate la care va expuneti in momentul in care folositi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite [] .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )