Libnet.ro
UNICEF

21:45

S-a actualizat topul oraselor unde se traieste cel mai bine in lume. Pe locul doi este o capitala din Europa

România Liberă România Liberă,
S-a actualizat topul oraselor unde se traieste cel mai bine in lume. Pe locul doi este o capitala din Europa

Melbourne, al doilea mare oras din Australia, conduce, pentru al saptelea an consecutiv, in topul mondial al oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, realizat de Economist Intelligence Units EIU) dupa analizarea a 140 de localitati din intreaga lume. continuă pe România Liberă

Unde sa te muti ca sa traiesti bine. Vezi topul oraselor cu cel mai ridicat nivel de trai

Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, este orasul in care se traieste cel mai bine din intreaga lume. Pe locul al doilea s-a plasat capitala Austriei, Viena. Topul oraselor cu cel.

Cel mai nou hotel al controversatului om de afaceri Mohammad Murad, premiat de un mafiot american

Cel mai nou hotel al investitorului Mohammad Murad a primit o distinctie de la Academia Americana de Stiinte ale Ospitalitatii, care are legaturi stranse cu Donald Trump.

China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

China a achizitionat cele mai multe titluri de trezorerie din ultimii sase ani in iunie, trecand peste Japonia ca cel mai mare imprumutator de peste hotare al guvernului SUA, conform datelor de ieri ale Departamentului Trezoreriei S. A, potrivit Reuters.

Tweetul publicat de Barack Obama dupa violentele de la Charlottesville este cel mai popular din istorie

Fostul presedinte american Barack Obama a publicat pe Twitter o fotografie cu el si trei copii de rase diferite si un citat din Nelson Mandela, in replica la violentele de la Charlottesville Virginia), din weekend, iar mesajul a devenit cel mai aprobat tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri, relateaza News. ro citand CNBC.

Samsung T5 este cel mai rapid SSD extern pe USB

In competitia pentru cel mai rapid SSD extern, cei de la Samsung se pare ca au iesit in frunte prin intermediul noului Samsung T5. SSD-urile au evoluat foarte mult in ultimii ani din punctul de vedere al tehnologiei utilizate. Desi beneficiile sunt evidente initial pentru cei care le folosesc in desktopuri si laptopuri, este doar [].

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

Tweetul postat de Barack Obama a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. Cu ce fotografie a impresionat intreg mapamondul (FOTO)

Barack Obama a postat un mesaj pe Twitter care a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. in mesajul amintit, fostul presedinte american a postat o fotografie in care se afla in compania a trei.

Un ghimpe in Flancul Estic al NATO. Rusia va instala cel mai modern radar al sau, de inalta precizie, in Crimeea

Rusia intentioneaza sa amplaseze in Crimeea cel mai modern radar al sau, de inalta precizie, denumit Voronej-SM.

Cel mai bun jucator de Dota 2 a fost invins de inteligenta artificiala

Creatiile digitale bazate pe inteligenta artificiala sunt mai eficiente ca niciodata, avand in vedere ca au reusit sa invinga cel mai bun jucator de Dota 2. Elon Musk este una dintre cele mai reticente persoane cand vine vorba de inteligenta artificiala. in acelasi timp, face investitii importante in dezvoltarea sigura a unor astfel de tehnologii.

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )