Libnet.ro
UNICEF

12:45

S-a adoptat proiectul care aduce amenzi mari pentru cei care nu-si declara animalele de companie la Primarie

Adevărul Adevărul,
S-a adoptat proiectul care aduce amenzi mari pentru cei care nu-si declara animalele de companie la Primarie

Locuitorii Capitalei care detin animale vor trebui sa le declare autoritatilor, riscand altfel o amenda intre 500 si 1. 000 de lei. Proiectul a fost adoptat azi de catre Consiliul Primariei Bucuresti cu o larga majoritate. continuă pe Adevărul

Amenzi uriase pentru posesorii de animale. Ce trebuie sa declari la stat in cel mai scurt timp

Vesti noi pentru posesorii de animale! Statul le va da amenzi cuprinse intre 500 si 1. 000 de lei, daca proiectul va fi aprobat. Ce trebuie sa declare imediat la stat? Amenzi usturatoare pentru posesorii de animale Primaria Capitalei doreste sa demareze un proiect care ii vizeaza pe posesorii de animale. Cine va refuza sa declare .

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri .

Amenzi fabuloase pentru cei care fumeaza langa copii: unde a fost introdusa noua lege

Cele mai noi victime ale fumatului sunt copiii care petrec timp langa parintii lor pe parcursul unor drumuri mai lungi, in masina. Acea forma de fumat pasiv este foarte perciuloasa pentru.

Consiliul General NU a aprobat proiectul care viza transferarea unei bucati din Padurea Baneasa la Primaria Capitalei pentru transformarea in parc

Consiliul General nu a aprobat proiectul prin care Primaria Capitalei dorea sa ceara Guvernului sa-i dea in administrare 50 de hectare din Padurea Baneasa pentru a fi amenajate ca padure-parc. Mai exact, municipalitatea dorea sa ceara Guvernului emiterea unei hotarari privind trecerea unei suprafete de 572. 104 de metri patrati din Padurea Baneasa, aflata intre strazile Padina, Vadul Moldovei si Aleea Privighetorilor, din administrarea Romsilva in domeniul public al municipiului Bucuresti, in scopul reamenajarii ca parc. Primaria Capitalei a mai avut o tentativa de a face asta, insa proiectul a fost desfiintat in instanta. Fundatia Ecocivica se opune proiectului: Va distruge padurea.

Eroii Zilei. Anuta si Gheorghe Tomoioaga, cuplul care aduce fericire pe chipurile copiilor din Africa

,Nu poti schimba lumea, dar poti schimba lumea cuiva. Este motto-ul prin care un cuplu de romani aduce zambete si speranta pe chipurile copiilor din Africa. Anuta si Gheorghe Tomoioaga au lasat in urma.

Proiectul care te scapa de Google si iti tine in viata telefonul vechi

Discutiile despre intimitate online ajung, inevitabil, la Google. Controleaza unele dintre cele mai populare platforme, cum ar fi YouTube si Maps, dar si Android ca sisteme de operare pentru.

Emotii mari pentru FLORIN PIERSIC! S-a intamplat pe scena! Fanii au incremenit

Marele actor Florin Piersic a oferit o prestatie artistica inedita la Ploiesti intr-un spectacol de zile mari care a fost indelung apreciat de public.

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au impacat. Care a fost pretul pentru ca bruneta sa uite de divort

Impacare, impacare, fara nicio suparare? Si-au luat valiza, au plecat, dat tot impreuna au fost regasiti si zilele trecute. Ilie Nastase si Ioana Simion au ajuns la sentimente mai bune, dar care a fost pretul pentru care bruneta a uitat de divort? Ilie Nastase si Ioana Simion s-au impacat Ajuns la 73 de ani, Ilie .

Lista lucrurilor de baza pe care sa le iei pentru bebe inainte sa nasti

Aducerea pe lume a unui copl este o etapa extrem de importanta si de emotionanta pentru orice femeie. Tocmai de aceea pregatirile pentru marele moment dau, de multe ori, batai de cap viitorilor parinti. Ela Craciun, vedeta cu cel mai citit blog de parenting din Romania, vine in ajutorul acestora si ofera lista obiectelor de baza pe care ar fi bine sa le aiba deja atunci cand copilul vine pe lume.

Care sunt documentele necesare pentru inregistrarea unei marci la OSIM?

Marca este o reprezentare grafica utilizata de catre o firma pentru a se diferentia de catre celelalte firme care ofera aceleasi produse sau servicii. Pentru a impiedica alte firme sa utilizeze o marca care este deja.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )