Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a aflat acum! Cum a sarbatorit Simona Halep succesul de la Praga: Am sarit

Playtech Playtech,
S-a aflat acum! Cum a sarbatorit Simona Halep succesul de la Praga: Am sarit

Simona Halep s-a tinut de promisiunea facuta daca va castiga titlul WTA Praga. Sportiva noastra promisese ca se va arunca in apa daca va iesi castigatoarea turneului. Astfel, Simona Halep a sarbatorit succesul de la Praga cu o baie facuta in raul Vltava. Acum s-a aflat! Cum a sarbatorit succesul de la Praga Simona Halep: . continuă pe Playtech

Simona Halep, anunt de ultima ora despre participarea la US Open! Ce raspuns a dat imediat dupa finala castigata la Praga

Simona Halep a castigat al 21-lea titlu WTA al carierei, la Praga, dupa 6-2, 7-5 in finala cu Elise Mertens. A fost un succes care cu siguranta face minuni pentru moralul jucatoarei din Romania. Iar fanii asteapta acum decizia legata de participarea la US Open 2020. Simona a promis ca va da un raspuns dupa .

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

Simona Halep Irina Begu 7-6, 6-3. Simona se califica in finala de la Praga! Pentru titlul 21 al carierei

UPDATE, ora 17:45 Simona Halep s-a calificat in finala de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6, 6-3. in ultimul act, Simona o va infrunta pe Elise Mertens. Simona face break si este in finala. Simona isi face serviciul. Halep face din nou break. File this in .

Video. Simona Halep Magdalena Frech 6-2, 6-0. Calificare in semifinale dupa un meci perfect

UPDATE, ora 16:57 Simona Halep a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si se califica in semifinale la WTA Praga. O va infrunta pe invingatoarea dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo. Simona Halep este in semifinale. Break Halep. Simona este aproape de semifinale. inca un break pentru Halep.

Simona Halep, intalnire de gradul zero cu Ilie Dumitrescu. Dezvaluiri neasteptate

Ilie Dumitrescu a vorbit despre cum a ramas impresionat de Simona Halep. Astfel ca fostul mare fotbalist roman s-a intalnit cu Simona la Dubai si a ramas marcat de modestitatea campioanei noastre. Simona Halep s-a intalnit cu Ilie Dumitrescu Odata, dupa ce castigase un turneu, undeva prin Asia, a avut escala in Dubai. Acolo ne-am .

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Galerie foto. Imagini de poveste cu Simona Halep! A sarit in raul Vltava dupa titlul castigat la Praga

Simona Halep a avut parte de o saptamana de neuitat la Praga. A castigat titlul la primul turneu de dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus si a celebrat cu stil. Dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens, Simona Halep si-a respectat o promisiune pe care a facut-o jurnalistilor in timpul unei conferinte de presa de .

CTP, prima reactie dupa titlul castigat de Simona Halep la WTA Praga: Simona a invins pandemia!

Simona Halep a castigat la Praga al 21-lea trofeu al carierei, dupa 6-2, 7-5 cu Elise Mertens. A fost un turneu disputat in conditii foarte grele, la revenirea dupa pauza provocata de pandemia de coronavirus. Exact acest lucru l-a remarcat si Cristian Tudor Popescu intr-un interviu acordat pentru Digi 24. Celebrul jurnalist a declarat chiar .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

Simona Halep, schimbare uriasa dupa revenirea pe teren. Dezvaluirea romancei

Simona Halep a vorbit dupa victoria obtinuta in meciul cu Barbora Krejcikova din optimile de finala ale turneului de la Praga. Sportiva romanca a afirmat ca nu a obtinut inca ritmul de joc pe care si-l doreste. Dar Simona este multumita de faptul ca reuseste sa ramana calma in momentele de tensiune. Simona Halep, schimbare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )