Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, schimbare uriasa dupa revenirea pe teren. Dezvaluirea romancei

Playtech Playtech,
Simona Halep, schimbare uriasa dupa revenirea pe teren. Dezvaluirea romancei

Simona Halep a vorbit dupa victoria obtinuta in meciul cu Barbora Krejcikova din optimile de finala ale turneului de la Praga. Sportiva romanca a afirmat ca nu a obtinut inca ritmul de joc pe care si-l doreste. Dar Simona este multumita de faptul ca reuseste sa ramana calma in momentele de tensiune. Simona Halep, schimbare . continuă pe Playtech

Simona Halep, reactie categorica dupa actul scandalos de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). O va infrunta in faza urmatoare a competitiei pe Barbora Krejcikova, locul 118 in clasamentul WTA. Simona Halep a promis ca va oferi un raspuns in legatura cu participarea la editia din acest an .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga.

Simona Halep s-a chinuit pe teren, la primul meci jucat, dupa 6 luni de pauza

Simona Halep a obtinut o victorie dificila, cu 6-1, 1-6, 7-6 7-3), marti, in prima runda a turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 202. 250 dolari, la aproape sase luni de la ultimul sau meci.

Simona Halep in sferturi la Praga dupa un meci de lupta

Calificare in sferturile de finala de la Praga pentru Simona Halep dupa un nou meci de trei seturi.

Ce a spus Simona Halep dupa victoria superba de la WTA Praga. Declaratie demna de o campioana

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga dupa o victorie absolut impresionanta in fata Magdalenei Frech. A fost 6-2, 6-0 pentru jucatoarea din Romania, care si-a demonstrat clar valoarea superioara. Poloneza, in varsta de 22 de ani, este pe locul 174 in clasamentul WTA. Extrem de inspirata pe teren in timpul confruntarii cu .

Meci maraton pentru Simona Halep la revenirea in circuit

De sapte mingi de meci a avut nevoie Simona Halep pentru a castiga disputa cu Polona Hercog din Slovenia in primul tur la Praga.

Simona Halep, criza de nervi la WTA Praga. Gestul neasteptat facut pe teren

Simona Halep a avut un meci de cosmar in turul 1 al probei de dublu. Romanca si partenera sa, Barbora Strycova, au fost invinse de rusoaicele Pavlyuchenkova si Kudermetova, scor 3-6, 6-3, 8-10. Asta desi au condus cu 7-2 in supertiebreak. Asa cum era de asteptat daca tinem cont de evolutia scorului, Simona Halep a .

WTA Praga: Simona Halep, la pas in semifinale (6-2, 6-0 cu Magdalena Frech)

Dupa doua meciuri epuizante in tururile precedente, Simona Halep si-a facut viata usoara contra Magdalenei Frech Polonia, 174 WTA). A stat pe teren doar 58 de minute, perioada in care a cedat doar doua gameuri 6-2, 6-0). Halep merge fara nicio emotie in semifinalele de la Praga, acolo unde va da peste invingatoarea partidei dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo.

Simona Halep, eliminata in proba de dublu la Praga

La o zi dupa meciul cu Polona Hercog din turul inaugural al probei de simplu, Simona Halep a revenit pe teren la Praga pentru un meci de dublu.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )