Libnet.ro
UNICEF

11:45

S-a aflat cine este barbatul cu care a luat masa Simona Halep. E unul dintre cei mai bogati oameni din lume (FOTO)

B1 B1,
S-a aflat cine este barbatul cu care a luat masa Simona Halep. E unul dintre cei mai bogati oameni din lume (FOTO)

Simona Halep a luat masa, marti, la dineul oficial de dinaintea turneului de la Doha cu unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Tenismena romanca a stat chiar langa seicul Nasser Bin Ghanim Al Khelaifi,. continuă pe B1

S-a aflat cine este barbatul cu care a luat masa Simona Halep. E unul dintre cei mai bogati oameni din lume (FOTO)

Simona Halep a luat masa, marti, la dineul oficial de dinaintea turneului de la Doha cu unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Tenismena romanca a stat chiar langa seicul Nasser Bin Ghanim Al Khelaifi,.

Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Un tanar cu probleme de 19 ani a ucis 17 persoane la o scoala din Florida. Este cel de-al doilea incident armat ca gravitate ce a avut loc in campusul unei scoli din SUA. Suspectul, Nikolas Cruz, a fost arestat.

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

Accident teribil in Poiana Campina. SOC: Cine este pietonul care A MURIT pe trecerea de pietoni

Evenimentul rutier s-a petrecut cu putin timp inainte in Poiana Campina. Un auto o lovit mortal un pieton de 50 de ani. Masina este .

Cine este sindicalistul care a facut infarct la negocierile de la Ministerul Sanatatii

Valentin Craciun, sindicalist la Confederatia Meridian din Constanta, a suferit un stop cardiorespirator in timpul intalnirii sindicatelor din Sanatate cu ministrul Sorina Pintea. El e cunoscut ca avand.

Observa mereu intr-un mall din Bucuresti un baiat care lua masa singur, dar cu haina unei femei pe spatarul scaunului de alaturi. Pana la urma a prins curaj si l-a intrebat ce e cu haina. E cutremurator ce raspuns a primit

Un internaut a publicat pe Facebook ca a aflat, fara sa vrea, o poveste care l-a facut sa izbucneasca in plans.

Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Nikolas Cruz este un adolescent de 19 ani a deschis focul intr-un liceu din Florida si a ucis 17 elevi. Tanarul era icunoscut de elevii liceului, deoarece a facut adesea amenintarii si afirmatii care.

Cine este tanarul care apare alaturi de Inna in cea mai recenta reclama Coca-Cola. Profesoara din liceu: L-am fortat sa faca teatru

Tanarul din cea mai recenta reclama la Coca-Cola, in care apare alaturi de cantareata Inna, este un student la Actorie in anul II din Slatina.

Cine erau persoanele care au murit dupa prabusirea unui elicopter in Marele Canion - VIDEO

Cele trei persoane care au murit, duminica, dupa prabusirea unui elicopter turistic in Marele Canion din Statele Unite ale Americii sunt cetateni britanici, a anuntat luni politia din orasul Phoenix, statul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )