Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a aflat cine sunt castigatorii de la EXATLON! Da, amandoi sunt din echipa Faimosilor! Fanii sunt DISPERATI

B1 B1,
S-a aflat cine sunt castigatorii de la EXATLON! Da, amandoi sunt din echipa Faimosilor! Fanii sunt DISPERATI

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon nu a fost la inaltimea asteptarilor, asa ca au aparut premiul de 100. 000 de euro a fost impartit intre cei doi finalisti! Dupa cinci luni de. continuă pe B1

Dancila fuge de raspundere, din nou: cine sunt vinovati de votul din diaspora

Procesul de votare din diaspora a fost un dezastru, din nou, iar vinovatii se pare ca se gasesc din ce in ce mai greu. Viorica Dancila are insa o explicatie. PSD trece printr-o perioada foarte dificila, de cateva zile. Cu Dragnea la inchisoare si Partidul Social Democrat invins de PNL la alegeri, Dancila nu mai [] .

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Cine sunt cei sase semifinalisti de la Exatlon FOTO

In editia din 26 mai a competitiei difuzate de Kanal D s-a aflat cine sunt cei sase concurenti care ajung in semifinala Exatlon si continua lupta pentru cele doua premii puse la bataie.

Kika pleaca din Romania. Cine sunt austriecii care vor concura IKEA in Bucuresti

Retailerul austriac XXXLutz, prezent si in Romania cu brandul Momax, va prelua 22 de magazine Kika din Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, de la grupul Signa. Kika are in Romania doua magazine, ambele in Capitala.

Cine sunt parlamentarii de la Pro Romania care l-au votat pe Ciolacu, partenerul de pescuit al lui Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a recunoscut, miercuri, ca o parte din parlamentarii Pro Romania l-au votat pe Marcel Ciolacu, prietenul lui Liviu Dragnea, la sefia Camerei Deputatilor, arata jurnalistul Lucian Mindruta, pe.

Cine sunt cele cinci judecatoare care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat azi la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5), scrie Libertatea. Trimis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )