Libnet.ro
UNICEF

12:45

S-a lansat cel mai bun sistem de avertizare in caz de cutremur din lume

Adevărul Adevărul,
S-a lansat cel mai bun sistem de avertizare in caz de cutremur din lume

In California a fost dezvoltat un sistem de avertizare in caz de cutremur si este considerat cel mai bun din lume, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 OCTOMBRIE Crestere de 2,33% pentru Purcari Wineries

Sustinute partial de programul de rascumparari derulat de companie, actiunile Purcari Wineries WINE), ultima companie listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB), au bifat o apreciere de 2,33%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 octombrie, marcand astfel cea mai bun randament din cadrul indicelui BET, a carui cotatie a coborat cu 0,08%, in perioada avuta in vedere.

Oscar 2020: Numar record de filme inscrise la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie: ce productii sunt pe lista

Un numar record de productii au fost inscrise anul acesta pentru nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie a premiilor Oscar 2020, a anuntat Academia Americana de Film, iar intre ele se numara Calatoria fantastica a Maronei, de Anca Damian, Toy Story 4, Frozen II si Abominable.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 OCTOMBRIE Salt de 5,46% pentru Erste Group Bank la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 5,46%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 octombrie, actiunile Erste Group Bank EBS) listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai bune randamente livrate investitorilor din randul companiilor tranzactionate la BVB, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 OCTOMBRIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii in ansamblu a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile fondului BT Index Austria ATX, administrat de BT Asset Management, afiseaza un randament de 2,56%, pentru intervalul 4 - 11 octombrie, evolutie ce le plaseaza pe prima pozitie a topului rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

Cel mai bun serial din toate timpurile primeste o continuare pe Apple TV+

Steven Spielberg a incheiat un contract cu Apple pentru producerea unui serial intitulat Masters of Air. Acesta este o continuare a Band of Brothers. in 2001, in colaborare cu HBO, Steven.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 OCTOMBRIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au marcat o crestere de de 1,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 4 - 11 octombrie, avans ce plaseaza titlurile FP pe prima pozitie in topul aprecierilor din indicele BET, a carui cotatie a urcat cu 0,71%, in perioada avuta in vedere.

Razvan Cuc, replica acida pentru Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa ramaneti cu ce stiti cel mai bine. Cu tradarea si minciuna!

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Razvan Cuc, numindu-l cel mai sarlatan, mincinos, tupeist si ineficient dintre toti ministrii Transporturilor, replicaministrului.

Cel mai important targ de nunti al sezonului 2020 are loc saptamana viitoare la Palatul Parlamentului: MARIAGE FEST, 25-27 octombrie

LANSARI, 1200 ROCHII DE MIREASA, REDUCERI SI OFERTE DIN PARTEA CLEOR 200 DE EXPOZANTI Mariage Fest este cel mai important de nunti al Romaniei, cu aproape peste 200 de expozanti din toata tara si din toate domeniile.

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )