Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 OCTOMBRIE Crestere de 2,33% pentru Purcari Wineries

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 OCTOMBRIE Crestere de 2,33% pentru Purcari Wineries

Sustinute partial de programul de rascumparari derulat de companie, actiunile Purcari Wineries WINE), ultima companie listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB), au bifat o apreciere de 2,33%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 octombrie, marcand astfel cea mai bun randament din cadrul indicelui BET, a carui cotatie a coborat cu 0,08%, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 OCTOMBRIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii in ansamblu a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile fondului BT Index Austria ATX, administrat de BT Asset Management, afiseaza un randament de 2,56%, pentru intervalul 4 - 11 octombrie, evolutie ce le plaseaza pe prima pozitie a topului rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 OCTOMBRIE Salt de 5,46% pentru Erste Group Bank la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 5,46%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 octombrie, actiunile Erste Group Bank EBS) listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai bune randamente livrate investitorilor din randul companiilor tranzactionate la BVB, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 OCTOMBRIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au marcat o crestere de de 1,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 4 - 11 octombrie, avans ce plaseaza titlurile FP pe prima pozitie in topul aprecierilor din indicele BET, a carui cotatie a urcat cu 0,71%, in perioada avuta in vedere.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

S-a lansat cel mai bun sistem de avertizare in caz de cutremur din lume

In California a fost dezvoltat un sistem de avertizare in caz de cutremur si este considerat cel mai bun din lume, relateaza Reuters.

Oscar 2020: Numar record de filme inscrise la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie: ce productii sunt pe lista

Un numar record de productii au fost inscrise anul acesta pentru nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie a premiilor Oscar 2020, a anuntat Academia Americana de Film, iar intre ele se numara Calatoria fantastica a Maronei, de Anca Damian, Toy Story 4, Frozen II si Abominable.

PANICA DIGITALA: Facebook A PICAT in mai multe tari, pe 16 octombrie. Nu mai functioneaza nici Instagram si nici Whatsapp!

Facebook a picat in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania, precum si in mai multe state americane, scrie Libertatea. Reteaua de socializare nu mai putut fi accesata de milioane de utilizatori,.

Cel mai bun serial din toate timpurile primeste o continuare pe Apple TV+

Steven Spielberg a incheiat un contract cu Apple pentru producerea unui serial intitulat Masters of Air. Acesta este o continuare a Band of Brothers. in 2001, in colaborare cu HBO, Steven.

CALENDAR ORTODOX 16 OCTOMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Mucenic Longhin Sutasul a facut parte din armata condusa de Pontiu Pilat. El a fost cel care a avut in comanda paza Crucii la Rastignirea Domnului si paza Sfantului.

Economia mondiala se clatina. Cresterea din 2019, la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009

Razboiul comercial dintre SUA si China va reduce ritmul de crestere inregistrat de economia mondiala in 2019 la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009, a anuntat Fondul Monetar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )