Libnet.ro
UNICEF

08:45

S-a luptat trei ani cu Primaria n instanta din cauza unui copac si a obtinut peste 8.000 de euro

Hotnews Hotnews,
 S-a luptat trei ani cu Primaria n instanta din cauza unui copac si a obtinut peste 8.000 de euro

Doua trei ani de procese cu Primaria Iasi, un barbat caruia i-a cazut un copac peste masina parcata a obtinut castig de cauza. Printr-o sentinta definitiva, el trebuie sa primeasca despagubiri de peste 8. 000 de euro pentru masina distrusa, scrie Ziarul de Iasi. continuă pe Hotnews

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani din Bistrita-Nasaud au murit din cauza pneumoniei

O fetita de 14 ani si o femeie de 43 de ani, din Bistrita-Nasaud, au murit din cauza pneumoniei, in ultima saptamana fiind inregistrate 313 cazuri de pnemonii, din care 57 de persoane au fost internate in sp.

ANRE a aprobat blocarea timp de trei ani a pretului la energie furnizat consumatorilor casnici

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a aprobat, miercuri, metodologia de stabilire a tarifelor reglementate si a preturilor aplicate de furnizorii de ultima instanta clientilor finali. Potrivit metodologiei, timp de trei ani, tarifele aplicate de furnizorii de ultima instanta Enel, CEZ, E. On, Electrica) nu vor creste.

ING ia n calcul sa mute o parte a echipei de la Londra n Europa, din cauza Brexitului

Grupul financiar olandez ING se gandeste sa-si mute o parte din angajatii platformei de tranzactionare centralizate de la Londra, un proiect inceput acum trei ani, inapoi in Europa, din cauza unui Brexit fara acord, scrie, miercuri, Bloomberg.

Firea vrea sa ajunga la proces din cauza noului buget pe 2019

Ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii februarie si nu avem un buget pe 2019, iar Firea isi pierde rabdarea din cauza proiectului care al lasa primaria capitalei fara 180 de milioane de euro. La scurt timp dupa ce Dragnea se lauda cu performanta economica a Romaniei si sa dadea falos la masa stabilirii [] .

Fiul unui fost ministru, acuzat ca a omorat un baietel de trei ani

Fiul unui fost ministru din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord este acuzat ca l-ar fi omorat pe copilul iubitei sale, un baiat in varsta de trei ani. Stephen Waterson,un barbat de 25.

Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 87

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Institutul National pentru Sanatate Publica INSP), numarul deceselor cauzate de virusul gripal ajungand astfel la 87.

INSP: 82 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 82, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Firea, nca un atac la Dragnea din cauza bugetului: Chiar daca vrei sa te razbuni pe un om trebuie sa respecti prevederile legale

Gabriela Firea a criticat alocarile bugetare pentru Primaria Capitalei si a trimis iar sageti la adresa adversarului ei politic din partid, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca vrea sa se razbune.

Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Prahova a murit, duminica, din cauza gripei, informeaza Institutul de Sanatate Publica, precizand ca acesta avea conditii medicale preexistente si nu era.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )