Libnet.ro
UNICEF

06:15

Unul dintre cei mai importanti lideri ai Revolutiei din decembrie 1989 a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti lideri ai Revolutiei din decembrie 1989 a murit

Liderul miscarii revolutionare din 21 si 22 Decembrie 1989 de la Resita, Nicolae Dumitru Vladulescu, a murit la varsta de 69 de ani, luni dupa-amiaza, la locuinta sa din cartierul resitean Doman. Or. continuă pe Antena3

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014.

Magic Flavius, la De-a viata ascunselea: Mi-a spus un spectator - stiti eu sunt din Covasna. I-am zis ca eu nu stiu decat de Covasna din Romania. Esti roman si simte-te bine

Flavius Teodosiu, unul dintre cei mai bine cotati saxofonisti din Europa, a fost invitatul Florentinei Fantanaru la De-a viata ascunselea. Magic Flavius, asa cum este supranumit, este rezident de peste 10 .

Accident dramatic intre doi motociclisti pe autostrada. Unul dintre ei a murit pe loc

Un accidentgrev s-a produs pe A3, la intrarea pe Autostrada dinspre Ploiesti, intre doi motociclisti. in urma impactului, unul dintre motociclisti, in varsta de 30 de ani, a fost declarat.

Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie: Productii record la grau si porumb, cifra de afaceri de 8 miliarde de euro

In acest an, Romania inregistreaza cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8.

Romania, cel mai bun rezultat agricol din istorie

Romania inregistreaza, in acest an, cel mai bun rezultat agricol din istorie, in conditiile in care productia record de grau si porumb plaseaza cifra de afaceri din agricultura aproape de nivelul de 8 miliarde de euro, potrivit unei analize publicate astazi de KeysFin.

Analisti CFA: Media anticipatiilor pentru cursul leu/euro peste 6 luni: 4,6999. Unul din doi analisti spune ca n principalele orase piata imobiliara e supraevaluata

Aproape jumatate din analistii CFA Romania se asteapta la o inrautatire a conditiilor de afaceri in urmatoarele 12 luni, in timp ce cealata jumatate estimeaza ca acestea vor ramane la fel, se arata in sondajul dat publicitatii marti. Potrivit documentului, trei sferturi dintre cei mai titrati analisti sunt de parere ca ROBOR 3M va creste si doar 2% se asteapta la un recul al acestuia in urmatorul an. De asemenea, aproape 80% vad leul depreciat in fata de euro in urmatorul an, iar 46% se asteapta la cresterea inflatiei. intrebati despre preturile din zona imobiliarelor, jumatate dintre analistii CFA sunt de parere ca in principalele orase acestea sunt supraevaluate.

Unul dintre simbolurile protestelor Rezist a murit. Smaranda avea doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Adolescenta a devenit cunoscuta in toata tara datorita unui mesaj afisat.

Top bancuri in care barbatii nu sunt cei mai iubiti dintre pamanteni. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a facut barbatul?

Printre cele mai amuzante bancuri ce circula in mediul online se numara si cele care abunda in misandrie opusul misoginismului), in care dispretul femeilor fata de barbati este tratat cu sarcasm. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Top bancuri in care barbatii nu sunt cei mai iubiti dintre pamanteni. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a facut barbatul

Printre cele mai amuzante bancuri ce circula in mediul online se numara si cele care abunda in misandrie opusul misoginismului), in care dispretul femeilor fata de barbati este tratat cu sarcasm. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )