Libnet.ro
UNICEF

16:45

Salariu mai mare pentru romani: cele 3 scenarii in care se lucreaza la crestere

Playtech Playtech,
Salariu mai mare pentru romani: cele 3 scenarii in care se lucreaza la crestere

In ciuda situatiei din 2020, anul viitor ar putea veni cu o veste importanta: cresterea salariului minim pentru romani. in prezent, sunt trei scenarii de lucru pentru acest demers. Anuntul de. continuă pe Playtech

PeBloguri: Radu Oprea: Conform rezultatului alegerilor, PSD a obtinut cel mai mare numar de voturi

PSD este partidul care ii reprezinta, in acest moment, pe 30% dintre romani. Avand in vedere ca mandatul unui parlamentar nu este imperativ, parlamentarii PSD vor trebui sa-i reprezinte, in fapt, pe toti romanii. Prin prezenta si activitatea sa parlamentara la nivelul comisiilor, al plenului si, posibil, in continuare, la nivelul conducerilor celor doua Camere, PSD va participa la decizia politica generala.

Kaufland da vestea cea mare pentru toti clientii. 50% reducere in fiecare magazin pana pe 17 decembrie

Suntem in perioada sarbatorilor de iarna, si cum era de asteptat vin si ofertele de sezon. Gigantul Kaufland a demarat rencet in toate magazinele din tara o campanie tematica, de iarna, cu oferte de nerefuzat. Kaufland a pronit oferte de Craciun Perioada sarbatorilor de iarna sunt un prilej pentru romani sa fuga dupa ofertele, care .

Noi restrictii pentru romani, de Sarbatori. Premierul interimar Ciuca tocmai a facut anuntul

Dupa un Psste petrecut in stare de urgenta, romanii asteapta cu mare nerabdare Craciunul si Revelionul. Din pacate, vestile nu sunt bune deloc. Premierul interimar Nicolae Ciucaa anuntat noi restrictii de Sarbatori. Au fost anuntate restrictii pentru Sarbatori Vesti rele pentru romani. Premierul interimar Nicolae Ciuca a facut anuntul legat de noi restrictii de Sarbatori.

Decizie finala luata de Guvern. Premierul interimar Nicolae Ciuca, mesaj clar pentru romani cu privire la un nou lockdown

Vesti mai putin bune pentru mii de romani, chiar inainte de sarbatori. Primarul interimar, Nicolae Ciuca, a vorbit in cursul sedintei de Guvern de astazi despre posibilitatea introducerii unui lockdown, cat si depsre prelungirea starii de alerta. Totodata, noul primar a explicat necesitatea mentinerii carantinei pentru mai multe localitati din Romania. Nicolae Ciuca, anunt de .

Evaluarea Airbnb a depasit joi 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in SUA in 2020

Pretul actiunilor Airbnb a crescut de peste doua ori la debutul bursier de joi, evaluand platforma pentru inchirieri de locuinte la putin peste 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in Statele Unite in 2020, transmite Reuters.

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Prognoza meteo, azi, 11 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de astazi, 11 decembrie, meteorologii anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temorar noros in cea mai mare parte a teritoriului, iar cantitatile de precipitatii vor.

Studiu: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa, desi se afla pe ultimul loc la servicii online in administratie publica

Rezultatele unui sondaj pan-european comandat de platforma de investitii eToro si publicate astazi arata ca Romania are cel mai mare potential de crestere din domeniul tehnologiilor digitale dintre tarile studiate, se arata intr-un studiu realizat de CEBR pentru eToro.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )