Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vestea buna din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Playtech Playtech,
Vestea buna din 2020 pentru cei care au astfel de telefoane Samsung

Samsung a reusit sa reduca diferenta la un capitol important: actualizarile. Astfel, in 2020, sunt cateva modele care profita din plin. Modul in care functioneaza actualizarile pe. continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU SPORTIVI: Mesaj pentru cei care iubesc parasutismul

Pentru cei care iubesc parasutismul. Daca vreodata o sa sari cu parasuta si nu ti se deschide . relaxeaza-te si admira peisajul. Alta ocazie nu mai prinzi. *** - Tata, ce se intampla cu un.

Lista tarilor din zona galbena. A fost scoasa Italia, au fost incluse Republica Moldova, Olanda sau Cipru. Cei care vin din aceste tari trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat joi lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, in care au fost incluse si alte state, precum Republica Moldova, Olanda, Cipru sau Turcia. in schimb, Italia a fost eliminata din lista. Cei care vin din aceste tari trebuie sa intre in carantina pentru 14 zile.

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Desi este permis, ar trebui evitat

Viata la bloc e complicata si are multe aspecte, daca ar fi sa parafrazezi o vorba dintr-un film romanesc. Dar, in mare parte, e chiar adevarat. Asociatiile de proprietari sunt vizate de un.

LIDERUL BNS, DUMITRU COSTIN: Pe sub usi, am aflat ca intentia viitorului Guvern este sa inghete salariul minim pe economie la valoarea din 2020

Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, a spus in cadrul unei conferinte de presa ca a aflat ca viitorul premier ar urma sa-si asume decizia politica in ceea ce priveste inghetarea salariului minim pe economie la nivelul celui din 2020, relateaza G4media.

MARIUS BUDAI: in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai, fost ministru al Muncii in guvernarea Dancila, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca n in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro.

Rabla la electrocasnice ghid complet. Ce poti da din casa pentru a primi vouchere de la stat

Pe data de 15 decembrie 2020, trebuia sa fie lansat programul rabla pentru electrocasnice. Acest program este lansat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, prin Administratia Fondului pentru Mediu, Programul Rabla pentru Electrocasnice, program dedicat persoanelor fizice. Iata ghidul complet al programului Rabla pentru electrocasnice. Ghidul complet al programului Rabla pentru electrocasnice Marti, 15 decembrie .

O companie aeriana din Rusia pune scaune separate in avioane pentru pasagerii care refuza sa poarte masca

Compania aeriana rusa Aeroflot a anuntat ca va aloca locuri specifice la bordul avioanelor sale pentru pasagerii care refuza sa poarte masti, scrie CNN.

TATARU: Au fost operationalizate depozitul central si cele din teritoriu pentru vaccinul anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca au fost operationalizate depozitul central si cele din teritoriu pentru vaccinul anti-COVID, conform Agerpres.

Mihail Vestea - eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei

Mihail Vestea a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat la Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciuca, publicata, astazi, in Monitorul Oficial.

Lovitura pentru cei cu card si cont bancar: ANAF a facut anuntul si da fiori reci romanilor

O veste teribila pentru romani vine fix inainte de Craciun. Daca te stii cu probleme, e bine sa-ti iei de acum masurile de precautie necesare, ca sa nu regreti mai tarziu. S-a ajuns in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )