Libnet.ro
UNICEF

07:30

Salariul sotiei presedintelui Klaus Iohannis, de 14 ori mai mic decat al sotiei consilierului prezidential George Scutaru

B1 B1,
Salariul sotiei presedintelui Klaus Iohannis, de 14 ori mai mic decat al sotiei consilierului prezidential George Scutaru

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, este profesoara de limba engleza la Colegiul Gheoghe Lazar din Sibiu, castigand un venit lunar net de 2,187 lei. Un salariu de 14 mai mic decat sotia. continuă pe B1

Directorul adjunct al Tursib, apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat

Directorul adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis, a fost gasit spanzurat in una din locuintele sale, relateaza Turnul Sfatului. in jurul orei 10:00 s-a primit.

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit spanzurat / Acesta era un apropiat al lui Klaus Iohannis

Directorul adjunct al societatii de transport local Tursib, Cristian Pavel, a fost gasit in aceasta dimineata spanzurat, in casa mamei sale. El este sotul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuti ca fiind in grupul de prieteni apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis, anunta ziarul local Turnul Sfatului.

Protestatarii impotriva poluarii din Sebes transmit o petitie cu aproape 5000 de semnaturi presedintelui Klaus Iohannis

Asociatiile care organizeaza protestele impotriva instalatiilor de productie formaldehida de pe platforma industriala Kronospan Sebes au transmis presedintelui Klaus Iohannis o petitie prin care solicita masuri concrete privind reducerea poluarii in oras. Petitia a fost semnata de aproape 5. 000 de locuitori din Sebes si localitatile apropiate.

Fost consilier prezidential: Jocul lui Klaus Iohannis se complica

Jocul presedintelui Klaus Iohannis devine si mai complicat dupa demisia lui George Maior de la conducerea SRI, considera fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu. in.

Numai Klaus Iohannis sa nu fii!

Asa dupa cum era de asteptat si asa dupa cum au dovedit-o numeroasele si deloc convergentele adnotari mai mult sau mai putin apreciative ori amabile la comentariul meu de vineri, primul interviu televizat acordat de presedintele Klaus Iohannis a starnit nu doar aplauze. Ci si consistente nemultumiri.

Numai Klaus Iohannis sa nu fii! Caruselul huiduielilor arata cat de putin s-a reformat clasa politica in ultimii ani

Asa dupa cum era de asteptat si asa dupa cum au dovedit-o numeroasele si deloc convergentele adnotari mai mult sau mai putin apreciative ori amabile la comentariul meu de vineri, primul interviu televizat acordat de presedintele Klaus Iohannis a starnit nu doar aplauze. Ci si consistente nemultumiri, scrie Mircea Morariu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Un apropiat al lui Klaus Iohannis s-a sinucis

Un apropiat al presedintelui Klaus Iohannis s-a sinucis. Este vorba despre directorul adjunct al societatii de transport public din Sibiu, Cristian-Gheorghe Pavel. Acesta era si consilier local din partea FDGR,.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuie sa medieze intre SRI si CCR

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca este rolul presedintelui Klaus Iohannis sa medieze eventuale neintelegeri intre institutii precum Serviciul Roman de Informatii si Curtea Constitutionala. Primul ministru a negat informatia potrivit careia ar fi avut o discutie cu fostul presedinte Traian Basescu inainte de numirea lui Toni Grebla ca judecator la CCR si a refuzat sa se pronunte daca acesta din urma ar trebui sa demisioneze din functie, ca urmare a anchetei DNA.

Klaus Iohannis ia nota de observatiile critice formulate in raportul MCV si saluta progresele identificate de Comisia Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a salutat faptul ca raportul MCV este unul predominant pozitiv si ia nota, in acelasi timp, de observatiile critice formulate in acest raport, potrivit unui mesaj al Administratiei.

Klaus Iohannis, la 70 de ani de la eliberarea detinutilor de la Auschwitz: Amintirea victimelor Holocaustului, un avertisment dureros al istoriei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la eliberarea detinutilor din lagarul de exterminare de la Auschwitz, ca amintirea victimelor Holocaustului ramane un avertisment.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )