Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung anunta primul telefon din lume capabil sa agrege viteza a trei benzi LTE

Playtech Playtech,
Samsung anunta primul telefon din lume capabil sa agrege viteza a trei benzi LTE

Desi aceasta performanta va ajunge in curand redundanta, cei de la Samsung au anuntat primul smartphone cu suport pentru agregarea de trei benzi LTE. Tehnologia din spate are un nume foarte pretentios: LTE Advanced Tri-Band Carrier Aggregation. Trecand insa peste terminologie, performanta celor de la Samsung trebuie cu siguranta consemnata ca fiind un record. in fuga dupa cuvintele ,,primul din lume, sud coreenii tocmai au anuntat o noua versiune de Galaxy Note 4 capabila sa obtina viteze teoretice de download, []. continuă pe Playtech

Cei mai scumpi 10 fotbalisti din lume - Real Madrid are patru reprezentanti

Printre cei mai scumpi zece jucatori de fotbal din lume se afla patru de la Real Madrid, conform site-ului transfermarkt. com. Cristiano Ronaldo si Lionel Messi sunt la egalitate pe primele doua pozitii), ambii avand o cota de piata de 120 de milioane de euro.

LEquipe l-a desemnat pe cel mai bun fotbalist din lume in 2014

Portarul german Manuel Neuer, aflat in competitie si pentru Balonul de Aur, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume in 2014, in cadrul unei anchete a publicatiei franceze L'Equipe.

FOTO. Cea mai frumoasa fata din lume. Cine este Kristina Pimenova

Micuta rusoaica Kristina Pimenova, in varsta de numai opt ani, a primit titlul de cea mai frumoasa fata din lume din partea revistei Women Daily Magazine, informeaza Mediafax.

Huawei isi pregateste cel mai bun telefon din 2015: Ascend P8 va avea carcasa din metal

Huawei lanseaza multe telefoane anual, dar seria Ascend are un statut aparte. Telefonul vedeta din 2015, Ascend P8, se pare ca va veni cu o carcasa din aluminiu. Huawei Ascend P8 va fi lansat in prima jumatate a anului viitor si chinezii schimba pentru acesta materialele pentru carcasa. Daca Ascend P6 si P7 au experimentat cu sticla si sasiul din aluminiu, P8 va fi imbracat pe deplin in metal. Asta poate fi si o incercare a companiei de a elimina un [].

Presedintele turc Recep Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, noteaza Mediafax. Nicaieri altundeva in lume presa nu este la fel de libera ca in Turcia. Sunt absolut sigur de ceea ce afirm, a declarat Erdogan in cursul unei conferinte la Ankara.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau.

Recep Tayyip Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )