Libnet.ro
UNICEF

12:00

Samsung Galaxy Note 7: a fost aflat unul dintre motivele exploziilor

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 7: a fost aflat unul dintre motivele exploziilor

Samsung Galaxy Note 7 este o poveste aproape incheiata, iar extrem de curand compania va dezvalui motivele pentru care telefoanele au explodat. intr-adevar, stim deja ca bateriile au fost elementul care a stat la baza incendiilor si exploziilor ce au dus la sistarea productiei si la retragerea de pe piata a telefoanelor Samsung Galaxy Note []. continuă pe Playtech

Mii de americani refuza sa returneze telefoanele Samsung Galaxy Note 7. Ce masuri iau operatorii

Operatorii americani de telefonie mobila recurg la masuri radicale dupa ce mii de oameni au refuzat sa returneze telefoanele Samsung Galaxy Note 7 declarate ca fiind periculoase. Desi Samsung a scos de.

Mii de oameni au refuzat sa returneze telefoanele Samsung Galaxy Note 7. Operatorii americani de telefonie mobila recurg la masuri radicale

Desi Samsung a scos de cateva luni de pe piata telefoanele Galaxy Note 7 si proprietarii au fost somati sa le returneze, mii de oameni inca folosesc in SUA aceste telefoane care s-au dovedit a fi periculoase. Dupa ce a facut cateva incercari, operatorul Verizon spune ca va face astfel incat apelurile celor care inca folosesc telefoanele sa fie redirectionate catre operatori ai companiei, scrie BBC.

Ultimele masuri impotriva Galaxy Note 7 s-ar putea sa te sperie

In mod surprinzator, mai exista persoane care au in posesie un Galaxy Note 7, dar acele dispozitve vor fi bune doar de sunat la salvare si la serviciul clienti. in ultimul trimestru din 2016, s-au inregistrat foarte multe explozii cauzate de Galaxy Note 7. Varful de gama al celor de la Samsung a fost retras [].

Samsung Galaxy S8: Bixby va fi cel mai avansat asistent cu inteligenta artificiala

Samsung Galaxy S8 este din ce in ce mai aproape de lansare, iar zvonurile continua sa apara, de data aceasta oferind informatii despre inteligenta artificiala. Faptul ca Samsung vrea sa fie un jucator puternic in domeniul asistentilor virtuali cu inteligenta artificiala nu este un secret. Una dintre cele mai bune dovezi in aceste sens este [].

Samsung Galaxy S8 a devenit marca inregistrata

Faptul ca Samsung Galaxy S8 a devenit marca inregistrata ne arata ca sud-coreenii continua, pentru inca un an, seria de telefoane flagship Galaxy S. Va veni un moment, fara doar si poate, cand Samsung va renunta la linia Galaxy S, sau poate chiar la intregul nume Galaxy. Pana atunci, insa, lucrurile raman destul de previzibile, [].

Samsung Galaxy S8: ce dimensiuni ar putea avea noile telefoane

Noile telefoane Samsung Galaxy S8 vor avea dimensiuni diferite fata de ultimele flagship-uri, conform ultimelor zvonuri si imagini aparute pe internet. in timp ce asteptam ca Samsung sa ofere informatii oficiale cu privire la noile flagship-uri pe care le pregateste, nu putem decat sa continuam sa analizam zvonurile ce apar pe internet, cu privire la [].

Unul dintre cei mai mari retaileri europeni testeaza inchirierea de drone, smartphone-uri si dispozitive de realitate virtuala

Media Markt, unul dintre cele mai mari retele europene de magazine de electronice, testeaza servicii prin care clientii pot inchiria pentru o luna diverse dispozitive, cum ar fi dronele, smartphone-urile sau ochelarii de realitate virtuala, scrie Reuters. Compania spune ca este nevoie de asttfel de servicii fiindca s-a schimbat comportamentul clientilor.

Samsung Galaxy C9 aduce aminte de noile iPhone-uri

Respectand traditia de a lansa chiar si cateva zeci de telefoane noi intr-un an, Samsung a inceput 2017 cu noul Galaxy C9, un smartphone decent inspirat de noile iPhone-uri. in continuare, devine din ce in ce mai greu sa fii original cand 9 din 10 smartphone-uri sunt construite in jurul unui ecran cu sau fara [].

Schitele cu Samsung Galaxy S8 ne arata diferentele in dimensiuni fata de S7

Samsung va prezenta Galaxy S8 la final de februarie, la MWC 2017, dar pana atunci mai e timp suficient pentru zvonuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )