Libnet.ro
UNICEF

14:00

San E ne ofera un nou clip, pentru piesa Where Did You Sleep feat. Verbal Jint Swings!

Devorator Monden Devorator Monden,
San E ne ofera un nou clip, pentru piesa Where Did You Sleep feat. Verbal Jint Swings!

Rapperul sud-coreean ne ofera prin intermediul acestui nou videoclip o prima portie de pe viitorul sau material discografic, intitulat NOT Based On True Story, care este asteptat sa se lanseze spre sfarsitul lunii noiembrie. San E joaca in clip rolul unui detectiv de ocazie care inspecteaza cu ajutorul oricarui obiect care ii iese in cale . continuă pe Devorator Monden

HOT! Neylini lanseaza un nou clip, pentru piesa Te iubesc ft. Muneer!

Neylini lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Te iubesc, o piesa romantica, in limba romana, interpretata impreuna cu Muneer, un tanar artist talentat, originar din Emiratele Arabe. Noul clip a fost regizat de Florin Botea. Este cel de-al treilea clip pe care l-am filmat cu Florin, dupa Muleina si Dayla. Am stat 15 ore .

HOT! LEDApple revin cu un nou videoclip, pentru piesa With The Wind!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua, de aceasta data baietii din formatia LEDApple incalzind inimile fanelor cu frumoasa piesa With The Wind si emotionantul clip al acesteia. Clipul incepe cu un cadru in care o tanara domnisoara deschide o cutie portocalie si scoate din aceasta un sistem audio pentru muzica, punandu-si apoi castile pe .

A$AP Rocky a lansat un nou videoclip, pentru piesa Angels!

Angels este un bonus track inclus pe albumul de debut al lui A$AP Rocky, intitulat Long. Live. ASAP, material lansat anul acesta in ianuarie. Rapperul este infatisat in clip alaturi de prietenii sai purtand masti albe si plimbandu-se cu bicicletele de jur-imprejurul orasului New York, acestia fiind impreuna in orice situatie. Cateva cadre din videoclip .

Cargo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa A 5-a dimensiune.

Legendara trupa Cargo lanseaza, miercuri, un nou videoclip pentru piesa euro156;A 5-a dimensiune. Membrii trupei Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, care euro156;vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune, a completat Florin Barbu, bassistul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )