Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sansa unica pentru Romania in Europa. Tara noastra va avea oportunitati nemaiintalnite in istorie

Playtech Playtech,
Sansa unica pentru Romania in Europa. Tara noastra va avea oportunitati nemaiintalnite in istorie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie, in urmatorii sapte ani. Romania, forma fara fonduripana acum. Tara noastra va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie Romania a incheiat un exercitiu bugetar anterior, din perioada 2007-2013, cu un grad de absorbtie . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru toti romanii! Boala grava cu care tara noastra se confrunta chiar acum. Atentie mare!

Dupa ce in 2018 romanii s-au confruntat cu pesta porcina africana si au ramas fara animale, iar sfarsitul lui 2019 a venit cu criza virusului SARS-CoV-2, care a facut victime in randul oamenilor si inca face, se pare ca anul 2020 va fi marcat de o noua situatie alarmanta, exceptand pandemia. Romania, Polonia si Ungaria .

EXCLUSIV Oportunitate uriasa pentru Romania: Economia ar putea creste foarte rapid in urmatorii 7 ani

Fondurile europene sunt marea speranta a Romaniei. in urmatorii 7 ani, tara noastra ar putea atrage fonduri pentru investitii de o valoare fara precedent. Economistul Ionut Dumitru a subliniat importanta.

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv .

Suntem deja in razboi. Avertismentul pentru Romania despre un dusman misterios

Nici in 2021 criza nu v-a luat sfarsit. Presedintele Consiliului Fiscal spune ca, suntem in razboi, economia fiind si ea o victima. Cu ce ne putem confrunta. Care este acest dusman misterios? Potrivit lui Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, acest inamic al nostru este inca de natura misterioasa, opereaza insidios, se bazeaza pe contagiozitate, spre .

Lovitura pentru Romania data de UE. Amenda usturatoare care ne paste

De parca nu ar fi de ajuns criza economica cauzata de pandemia de coronavirus, Romania primeste o lovitura dura de la UE. Amenda usturatoare care ne paste! Ne paste o amenda usturatoare de la UE Uniunea Europeana ar putea da Romaniei o amenda uriasa din cauza unei legi pe care parlamentarii au uitat sa o .

Loc fruntas pentru Romania la nivelul UE. Topul in care tara noastra a devansat Marea Britanie si Ungaria

Ne-am obisnuit cu Romania sa ocupe pozitii rusinoase in clasamentele realizate la nivel european. O analiza INS insa, realizata in baza datelor Eurostat,plaseaza tara nostra pe un loc.

Romania se aliniaza directiei: cate masini electrice s-au inmatriculat in tara noastra

Romania incepe sa se alinieze trendului mondial in privinta achizitiei de masini electrice. Pe o piata si asa in scadere, segmentul reuseste sa creasca. Datele DRPCIV arata ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )