Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sase echipe din liga a treia bat la portile ligii secunde

România Liberă România Liberă,
Sase echipe din liga a treia bat la portile ligii secunde

Prima mansa a barajul pentru promovarea in Liga 2 are loc astazi, de la ora 18. Daca echipele nu . continuă pe România Liberă

Cluburile din Liga 1 au decis prin vot: Dinamo retrogradeaza! Declaratia de care se leaga ultimele sperante ale cainilor

Dinamo a invins pe FC Voluntari in startul mandatului lui Gheorghe Multescu, scor 2-1, dar rezultatul este unul inutil. FRF a respins planul celor de la LPF de prelungire a campionatului, iar ros-albii au fost pusi in situatia de a juca miercuri, cu Viitorul, meciul din ultima etapa. Iar pentru celelalte partide restante ale formatiei .

FATA DE PRIMELE SASE LUNI DIN 2019 BRD - profit in scadere cu 47%, la jumatatea anului

Costul net al riscului a devenit negativ, atingand 225 milioane lei BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru prima jumatate a anului, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, cu 47,3% sub cel din primele sase luni ale lui 2019, rezultat influentat indeosebi de costul riscului negativ, ce incorporeaza perspectiva economica deteriorata, conform raportarii bancii publicata ieri pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

Scenariu negru pentru Dinamo: Cluburile din Liga 1 au decis retrogradarea

Sansele ca Dinamo Bucuresti sa fieretrogradata in Liga a 2-a stau in picioare, potrivit deciziei cluburilor din primul esalon. Mai precis, ierarhia ar urma sa fie realizata in baza punctelor acumulate .

Reactii dupa ultima etapa din Liga 2

Agonie si extaz pentru echipele din al doilea esalon care au luptat in vederea obtinerii unui loc in Liga 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )