Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase lucruri mai putin cunoscute despre lilieci. De ce isi intarzie gestatia si ce rol au in agricultura

Adevărul Adevărul,
Sase lucruri mai putin cunoscute despre lilieci. De ce isi intarzie gestatia si ce rol au in agricultura

Din cauza modului in care arata, liliecii sunt considerati de multi niste animale periculoase si agresive. in realitate, aceste mamifere sunt tocmai opusul. continuă pe Adevărul

Cauzele impotentei - motive mai putin cunoscute

Disfunctia erectila impotenta) reprezinta incapacitatea de a obtine si de a mentine erectii. Printre cauzele impotentei se numara inclusiv tulburari emotionale si fizice.

FOTO Plaje din Europa cel mai putin aglomerate si preturile de cazare in aceste zone

Vacanta de vara vine la pachet cu aglomeratia, de cele mai multe ori, mai ales pentru ca toti isi doresc sa fuga din calea caldurii din orase si sa se refugieze in locuri mai racoroase, montane sau in briza marii. Doar ca bateriile nu se incarca la fel de eficient daca aglomeratia urbana doar se relocheaza intr-un alt peisaj.

Cele mai tari bancuri despre ginecologi. Sfatul primit de o doamna la medic pentru a nu mai ramane insarcinata

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre medicii ginecologi, despre activitatea acestora si, bineinteles, despre pacientele care le trec pragul cabinetelor.

Cele mai tulburatoare marturii despre devoratorii de oameni. Baile de sange ale medievalilor si valurile de canibalism din timpul marilor razboaie

Din cele mai vechi timpuri dateaza marturii tulburatoare despre devoratorii de oameni. Unele dintre personajele faimoase ale legendelor sunt cunoscute romanilor.

Plaje atractive din Europa, dar mai putin aglomerate

Vacanta de vara vine la pachet cu aglomeratia, de cele mai multe ori, mai ales pentru ca turistii care isi doresc sa fuga din calea caldurii din orase si sa se refugieze in locuri mai racoroase, montane sau in briza marii. Doar ca bateriile nu se incarca la fel de eficient daca aglomeratia urbana doar se relocheaza intr-un alt peisaj.

ANRE: Pretul mic la energia electrica nu-i motiveaza pe romani sa consume mai putin. Dar preturile vor creste

Romanii nu sunt interesati sa consume mai putina energie electrica, pentru ca, deocamdata, pretul acesteia este reglementat, dar perioada cand tariful platit de consumatori va fi mai mare, este o chestiune de timp, a spus Zoltan Nagy-Bege, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Fratele lui Radu Mazare, cele mai noi detalii despre nunta. Ce dorinta are fostul edil al Constantei

Fratele lui Radu Mazare a dat ultimele detalii despre nunta din penitenciar a fostului primar al Constantei. Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea, dar trebuia depusa o solicitare si pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )