Libnet.ro
UNICEF

17:30

Satul Balceana din Hincesti, in carantina pana pe 31 martie dupa ce au fost depistate cateva cazuri de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Satul Balceana din Hincesti, in carantina pana pe 31 martie dupa ce au fost depistate cateva cazuri de COVID-19

Satul Balceana din raionul Hincesti intra in carantina pana pe 31 martie, dupa ce in localitate au fost depistate cateva cazuri de transmitere locala de COVID-19. Locuitorii satului nu vor putea parasi localitate decat in cazuri extreme. De asemenea, va fi sistata activitatea tuturor institutiilor, cu exceptia punctului medical si a oficiului postal. continuă pe Adevărul

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor.

Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie. Primul judet din tara care a luat aceasta masura

Suspendarea slujbelor la biserica au fost confirmate ieri, de astfel si unele dintre cele mai mari evenimente au fost suspendate in ultima vreme. Un judet a facut acest pas, dar privind numarul de infectii s-ar putea ca aceste decizii sa fie luate de mai multe localitatii. Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie in .

Gradina Zoologica de pe malul Borcei a fost inchisa pana pe 31 martie

In contextul limitarii raspandirii infectiei cu coronavirus, Gradina Zoologica din Calarasi va fi inchisa publicului incepand de vineri, 13 martie, pana marti, 31 martie, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestei masuri.

Adapostul de Animale isi restrange programul de lucru pana pe 31 martie

In contextul limitarii raspandirii infectiei cu coronavirus, Serviciul Public pentru Gestionarea Cainilor Fara Stapan Adapost Animale Calarasi) isi va restrange programul de lucru cu publicul pana la data de 31 martie.

Muzeul Dunarii de Jos a suspendat pana pe 31 martie toate activitatile cu public

Muzeul Dunarii de Jos a suspendat pana pe 31 martie toate evenimentele culturale cu publicul vernisaje, ateliere, programul Pedagogie muzeala), in contextul riscului de raspandire cu noul coronavirus.

Enel, E-Distributie si Engie suspenda activitatile cu publicul in perioada 16-31 martie

Din cazua pandemiei de coronavirus, Enel suspenda toate activitatile cu publicul in perioada 16-31 martie. Consumatorii sunt sfatuiti sa utilizeze canalele alternative de comunicare.

FLORIN CITU: Prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020

Ministrul interimar Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pan a la trmenul respectiv vorbeneficia d bonificatie cei care platesc integral, deciziile urmand a fi adoptate in prima sedinta de Guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )