Libnet.ro
UNICEF

07:00

Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie. Primul judet din tara care a luat aceasta masura

Playtech Playtech,
Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie. Primul judet din tara care a luat aceasta masura

Suspendarea slujbelor la biserica au fost confirmate ieri, de astfel si unele dintre cele mai mari evenimente au fost suspendate in ultima vreme. Un judet a facut acest pas, dar privind numarul de infectii s-ar putea ca aceste decizii sa fie luate de mai multe localitatii. Slujbele la biserica, interzise pana pe 31 martie in . continuă pe Playtech

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor.

Coronavirus: Toate universitatile trebuie sa isi suspende activitatea cu studentii in cadrul universitatilor pana in 31 martie ASE-ul anunta ca isi suspenda cursurile de la sediul universitatii

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anuntat, miercuri, sistarea activitatilor cu studentii in universitati pana la data de 31 martie. in aceste conditii, pe langa celelalte universitati, si Academia de Studii Economice din Bucuresti a decis suspendarea, incepand cu 12 martie a tuturor activitatilor didactice fata in fata.

PANA PE 31 MARTIE: Companiile Grupului CEZ restrictioneaza contactul direct cu consumatorii si clientii

Grupul ceh CEZ a anuntat, joi, ca, in contextul epidemiologic actual, restrictioneaza, incepand de joi si pana pe 31 martie, contactul direct cu consumatorii si clientii, iar toate serviciile tehnice si comerciale vor fi oferite in mediul online si telefonic.

Gradina Zoologica de pe malul Borcei a fost inchisa pana pe 31 martie

In contextul limitarii raspandirii infectiei cu coronavirus, Gradina Zoologica din Calarasi va fi inchisa publicului incepand de vineri, 13 martie, pana marti, 31 martie, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestei masuri.

Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu anuleaza toate evenimentele pana pe 31 martie

Pana pe 31 martie, Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi anuleaza toate evenimentele de animatie culturala planificate in acest interval fara nicio exceptie. Sala de lectura, Sala Multimedia, Sala Presei si Clubul artelor isi inchid activitatea cu publicul in acest interval.

Coronavirus. Motorsportul si-a suspendat activitatea pana la 31 martie. Anuntul facut de federatie

Federatia Romana de Automobilism Sportiv a anuntat suspendarea tuturor competitiilor demotorsport pana la 31 martie, ca urmare a unei sedinte de ultima oara a Biroului Executiv. Deciziaintra in vigoare chiar de astazi, iar un nou anunt va fi facut in functie de evolutia pandamiei, anunta forul automobilistic printr-un comunicat de presa.

IPJ Ialomita suspenda audientele pana pe 31 martie. Cum pot fi transmise petitiile

In contextul riscului de raspandire a infectiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, IPJ Ialomita anunta suspendarea activitatilor de audiente in perioada 11-31 martie 2020, atat la sediul inspectoratului cat si la nivelul structurilor teritoriale.

Carantina in toate spitalele din judetul Galati. Accesul vizitatorilor este interzis cel putin pana la 31 martie

Masura face parte din programul national de combatere a epidemiei de coronavirus. De asemenea si toate activitatile de practica ale studentilor medicinisti din Galati au fost temporar anulate. La Galati a fost inregistrat pana acum un caz de infectare cu COVID-19.

FLORIN CITU: Prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020

Ministrul interimar Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pan a la trmenul respectiv vorbeneficia d bonificatie cei care platesc integral, deciziile urmand a fi adoptate in prima sedinta de Guvern.

Primul judet din Romania care interzice slujbele in biserici, inclusiv inmormantarea si botezul

Prefectul Nicolae Ungur, din Maramures, a hotarat sa interzica toate slujbele din biserici, indiferent de cult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )