Libnet.ro
UNICEF

10:01

S-au strans 233 de voturi pentru investirea noului Executiv. Ce planuieste sa faca acum Ludovic Urban

Playtech Playtech,
S-au strans 233 de voturi pentru investirea noului Executiv. Ce planuieste sa faca acum Ludovic Urban

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca a strans 233 de voturi pentru investirea noului Executiv. Ce planuieste sa faca acum presedintele PNL? investirea noului Executiv 233 voturi. Ce planuieste acum Ludovic Orban? Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, a declarat, luni seara, la Digi 24, ca PSD se agata de putere, astfel . continuă pe Playtech

PMP a semnat un contract de colaborare cu liberalii pentru investirea noului guvern. Ce prevede documentul

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca a semnat cu presedintele PNL, Ludovic Orban, un protocol de colaborare politica si de sustinere pentru investirea noului Executiv si s-a declarat multumit de.

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

UPDATE: Votul in plen pentru investirea Guvernului PNL, luni, 4 noiembrie Calendarul audierii ministrilor

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru investirea Guvernului, respectiv audierea ministrilor marti, iar votul in plenul reunit miercuri, a picat la vot in sedinta Birourilor permanente reunite. Astfel, ministrii vor fi audiati marti si miercuri, iar votul in plenul Parlamentului va fi luni, 4 noiembrie.

Saptamana decisiva pentru instalarea noului Guvern. Orban se bazeaza pe oamenii lui Basescu. Calcule de ultim moment

Saptamana decisiva pentru instalarea noului Guvern. Premierul demis Viorica Dancila a convocat o noua sedinta de guvern chiar la ora la care Parlamentul stabileste cand vor fi audiati noii ministri.

Se anunta tradari din PSD si Pro Romania, la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca vor exista si voturi de la parlamentari .

UPDATE: Ludovic Orban spune ca are 225 de voturi si angajamente de la cel putin 9 parlamentari Sunt necesare 233 de voturi in Parlament pentru ca Guvernul PNL sa fie investit

Ludovic Orban spune ca are asigurate voturile a 225 de parlamentari si mai are angajamente de vot din partea a cel putin 9 parlamentari, ceea ce inseamna 234 de voturi, in conditiile in care sunt necesare 233 de voturi pentru ca Executivul sa treaca. Premierul desemnat a declarat, duminica seara, ca vor continua discutiile inclusiv cu parlamentarii Pro Romania, pentru a-i convinge sa asigure cvorumul la sedinta de investire, mai ales ca PSD a anuntat un boicot. Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni luni pentru a stabili calendarul de investire, iar Orban a cerut permisiunea de a fi prezent la aceasta sedinta. Orban, catre parlamentarii PSD: Daca incearca sa boicoteze cvorumul, se fac de ras. ii indemn sa respecte normele bunului simt.

Orban: Ne bazam pe voturile a cel putin 233 de parlamentari pentru cvorum si pentru investire Continuam negocierile

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni seara ca la acest moment se bazeaza pe voturile a 233 de parlamentari, adica exact numarul necesar pentru investirea Guvernului, si continua discutiile individuale cu parlamentarii, pentru a fi asigurata o marja.

PNL a semnat acordurile cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru investirea Guvernului Orban Conditiile celor 4 partide

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a semnat marti acordurile politice cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru sustinerea Guvernului PNL. Kelemen Hunor a declarat ca este nevoie de raspunsuri din partea ministrilor audiati si clarificari asupra programului de guvernare, pentru un vot pozitiv. Cele patru partide si minoritatile nationale, pe voturile carora se bazeaza Orban, au impreuna 225 de parlamentari, iar pentru investire noul Guvern are nevoie de voturile a 233 de parlamentari.

Guvernul PNL si-a asigurat deja peste 233 de voturi pentru investitura. Ludovic Orban: Vrem sa convingem in continuare ca sa prevenim eventuale absente sau dezertari

Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat, a declarat, miercuri, ca are asigurate peste 233 de voturi pentru investitura Guvernului, dar chiar si asa a precizat ca negocierile vor continua pana in.

PSD impune propriul calendar pentru investirea Guvernului Orban. Votul decisiv, lunea viitoare

Conducerea Parlamentului, controlata de PSD, nu a fost de acord cu varianta de calendar propusa de Ludovic Orban pentru investirea noului Guvern, ci a venit cu un calendar diferit, audierile fiind intinse pe mai multe zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2879 seconds )