Libnet.ro
UNICEF

09:00

Scandal in Germania din cauza a doua romance. Ce au patit femeile

Antena3 Antena3,
Scandal in Germania din cauza a doua romance. Ce au patit femeile

O organizatie care sustine drepturile persoanelor de origine sinti si roma din Frankfurt i-a acuzat pe oficialii orasului german de comportament scandalos ca urmare a stampilarii pasapoartelor unor migranti. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat pe autostrada Sibiu-Orastie, din cauza a doua accidente in care trei persoane au fost ranite; un sofer este incarcerat

Traficul rutier pe autostrada Sibiu-Orastie este ingreunat, marti, in dreptul localitatii Aciliu judetul Sibiu) din cauza a doua accidente rutiere in care trei persoane au fost ranite, transmite Agerpres. Un sofer este incarcerat si se intervine pentru scoaterea sa.

SCANDAL in urma vizitei lui Trump in China: Oficialii s-au batut din cauza valizei NUCLEARE

Mai multti oficiali americani si chinezi au fost implicati intr-o altercatie din cauza valizei nucleare, in timpul vizitei lui Donald Trump in China. Incidentul a avut loc in toamna anului 2017 cand presedin.

Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Medicii sunt in alerta in conditiile in care altecinci decese din cauza gripei s-au inregistratin cursul zilei de miercuri. Specialistii Institutului National de Sanatate Publica au anuntat alte.

Din cauza coruptiei, investitiile straine se blocheaza ani de zile la granita Romaniei

Omul de afaceri Michael Topolinski, proprietarul Aversa Manufacturing, avertizeaza oamenii de afaceri interesati de Romania ca, din cauza coruptiei din interiorul Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), potentialele lor investitii risca sa stea blocate la granita Romaniei ani de zile.

Curtea de Conturi: Tarom a platit in perioada 2012-2016 despagubiri de 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor

Compania TAROM nu si-a asumat si indeplinit in mod real, economic, eficient si eficace obiectivele, atributiile si responsabilitatile stabilite legal referitoare la activitatea de transport aerian, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi, care semnaleaza, printre altele, ca, transportatorul aerian a platit in perioada 2012-2016, despagubiri in suma de circa 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor, noteaza Agerpres.

La un pas de moarte, din cauza unui film: Un sofer de TIR din Romania a provocat un accident grav in Germania (FOTO)

Un roman care conducea un TIR pe o autostrada din Germania a provocat un grav accident pentru ca se uita la filme pe telefonul mobil, in timp ce se afla la volan, informeaza idowa. de. Accidentul s-a produs pe.

Meci de fotbal oprit din cauza unei batai generale, care a lasat o echipa cu doar sase jucatori

Meciul Vitoria-Bahia, din campionatul regional, s-a incheiat mai devreme decat trebuia, fiind intrerupt in repriza a doua fiindca gazdele au ramas in sase jucatori dupa ce a avut loc o bataie.

Alerta in Romania. Numarul persoanelor moarte din cauza gripe a ajuns la 40. Ce recomanda medicii

Un nou deces provocat de gripa a fost anuntat marti seara, fiind vorba despre un barbat de 59 de ani, din judetul Suceava. Numarul deceselor provocate de gripa in aceasta iarna a ajuns la 40. Este.

Parintii au inceput sa intretina relatii intime de fata cu minorul. Ce i-au facut fetitei din cauza alcoolului. Totul a fost LIVE pe internet

Parintii au inceput sa intretina relatii intime de fata cu minorul lor. Yana Leonova si Nikolay Kostenevsky risca sa fie decazuti din drepturile parintesti dupa ce imaginile astea au ajuns la politie! Imaginile au.

GREVA la Salina din Slanic! Zeci de MINERI REFUZA sa iasa la suprafata din cauza MASURILOR FISCALE

Un numar de 80 de mineri ai Salinei Slanic din judetul Prahova ameninta ca vor ramane in subteran in aceasta noapte din cauza salariilor mici. Minerii de la mina de sare din Slanic refuzasa iasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )