Libnet.ro
UNICEF

01:05

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [. continuă pe Devorator Monden

Apa cel mai nou single Loredana Groza feat Cabron |AUDIO

Loredana Groza a lansat, in aceasta dimineata, la Europa Fm, noul single, Apa, un featuring cu Cabron ce va fi inclusa pe viitorul album semnat Lori. Avand un sound fresh si plin de ritm, piesa Apa suna foarte funky, iar prezenta lui Cabronii da si mai multa culoare, rezultatul final fiind foarte bun. Cu o [.

Push and Shove, cel mai nou clip al trupei No Doubt |VIDEO

No Doubt tocmai a lansat cel de-al saselea album de studio al trupei dupa o pauza de 11 ani, iar acum ne prezinta videoclipul piesei ce da si numele noului album, Push and Shove. Gwen Stefani si colegii ei de trupa au inceput promovarea materialului, mai intai cu single-ul Settle Down, lansat pe 16 iulie [.

Is it love out there, cel mai nou videoclip Radio Killer |VIDEO

Cei de la Radio Killer au lasat astazi videoclipul piesei Is it love out there, imnul Liberty Parade 2012. Lee Heart si Paul Damixie au strans peste 70. 000 de oameni intr-un singur videoclip nebun si energic. Pentru toti cei care au trait live acele momente, precum si pentru cei care le-au ratat, noul videoclip Radio [.

El este cel mai tatuat barbat din lume! Este sotul unei celebre cantarete!

Paparazzi l-au surprins in timp ce iesea din Ocean, dupa ce a infruntat valurile pe o placa de surf. Barbatul din imagine este tatuat din cap pana in picioare si este sotul unei celebre cantarete. Continue reading .

Ludacris lanseaza un nou single Representin feat. Kelly Rowland |AUDIO

Ludacris ne surprinde astazi cu al 2-lea single de pe Ludaversal, cel de-al 8-lea album de studio al artistului ce urmeaza sa fie lansat in curand. Este vorba despre piesa Representin, pentru care Ludacris a colaborat cu Kelly Rowland pe partea vocala, iar de productie s-au ocupat Jim Jonsin si Rico Love. Primul single promovat [.

Voxis a lansat un nou single, Am invatat (feat. Kamelia) |AUDIO

Voxis revine in atentia publicului cu primul single de dupa despartirea de primul solist, Am invatat, o piesa in featuring cu timisoreanca frumoasa, Kamelia. Am invatat este cel de-al 2-lea single in limba romana al trupei, dupa Undeva. Piesa are niste versuri cu un mesaj foarte puternic ce ne arata ca din greseli trebuie sa [.

Rihanna a lansat noul single Diamonds |AUDIO

Dupa show-ul de succes sustinut saptamana trecuta la Festivalul iHeartRadio si spectaculoasa aparitie din deschiderea galei MTV VMA 2012, unde a castigat premiul Video Of The Year pentru piesa We Found Love, superstarul global Rihanna incepe un nou capitol al carierei sale, de regina a Billboard Hot 100, cu noul single Diamonds. Piesa a avut [.

Acesta este cel mai indepartat loc din univers observat vreodata de om

Telescopul Hubble a realizat o fotografie impresionanta si cu o semnificatie stiintifica deosebita. Este vorba despre o fotografie ce prezinta cel mai indepartat loc din univers la care omul a avut acces.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugala: Cel mai STUPID lucru pe care l-am facut.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este cel mai stupid lucru pe care l-a facut, potrivit dailymail. co. uk preluat de Mediafax. Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver. Starul francizei .

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )