Libnet.ro
UNICEF

23:30

Surse: Perchezitii in Bucuresti si Ilfov la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false

Antena3 Antena3,
Surse: Perchezitii in Bucuresti si Ilfov la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false

In aceasta dimineata, politisti dim cadrul Directiei de Investigare a Criminalitati Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, efectueaza 3 perchezitii in Bu. continuă pe Antena3

Scandal de proportii! Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire. Fostul sef Transelectrica, retinut de procurori dupa ce si-a falsificat diploma de absolvire Au avut loc trei perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la domiciliul fostului sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, cercetarile fiind pentru folosirea de .

Fostul sef Transelectrica, Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer

Anchetatorii au perchezitionat azi resedinta lui Marius Danut Carasol, fostul sef al Transelectrica. Acesta este acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta. Prejudiciul estimat de procurori este de 460 de mii de lei.

Fostul sef Transelectrica, Danut Carasol, arestat preventiv Este acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul

Fostul sef al Transelectrica, Marius Danut Carasol, a fost arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals, fiind acuzat de procurori ca si-a falsificat diploma de studii, necesara pentru a ocupa acel post de conducere.

Fostul sef Transelectrica, arestat preventiv 30 de zile

Ostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sector.

Perchezitii la fostul sef al Transelectrica, banuit ca s-a angajat cu acte false

Politistii efectueaza, marti dimineata, trei perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar privind angajarea unei persoane, cu acte false, la o companie nationala ce are ca obiect de activitate transportul si furnizarea energiei electrice.

Parchetul ICCJ - Perchezitii in Bucuresti si in Ilfov in cazul fostului sef de la Transelectrica

Ofiteri de politie din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie Sectia de urmarire penala si criminalistica, desfasoara marti dimineata trei perchezitii in Bucuresti si in Ilfov la locuintele unui fost functionar public.

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol, arestat preventiv pentru inselaciune si uz de fals - surse

Fostul sef de la Transelectrica Marius Carasol a fost arestat preventiv, marti, de Judecatoria Sectorului 1 intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune si uz de fals, au anuntat, pentru Agerpres, surse ju.

Perchezitii in Bucuresti Ilfov pentru angajari frauduloase la o companie nationala

Politistii descind in trei perchezitii in Bucuresti-Ilfov la un fost functionar public, intr-un dosa.

Perchezitii vizand un fost functionar public, intr-un dosar privind angajarea frauduloasa intr-o companie de interes strategic. Surse: Vizat e fostul sef al Transelectrica, Danut Carasol

Politistii fac marti dimineata trei perchezitii in Bucuresti si in Ilfov la locuintele unui fost functionar public, intr-un dosar referitor la angajarea frauduloasa intr-o companie nationala de interes.

GUVERNATORUL BNR: Zona Bucuresti-Ilfov are un PIBcap de locuitor in apropierea Berlinului si peste Lisabona

Valoarea Produsului Intern Brut PIB) pe cap de locuitor inregistrata in zona Bucuresti-Ilfov este aproape de cea a Berlinului si peste Lisabona, dar, cu toate acestea, s-au agravat discrepantele intre oras si zonele rurale, iar astfel de probleme nu sunt de neglijat, a afirmat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2291 seconds )