Libnet.ro
UNICEF

20:15

Scandal in Spania. Motivul pentru care un restaurant McDonalds nu mai vrea sa serveasca romani

Antena3 Antena3,
Scandal in Spania. Motivul pentru care un restaurant McDonalds nu mai vrea sa serveasca romani

Un anunt postat pe un forum de angajatul unui McDonald's din Spania a facut inconjurul lumii! Angajatul a aratat cum conducerea lantului de restaurante fast-food le-a interzis sa mai serveasca. continuă pe Antena3

Imagini din satul fantomelor, abandonat cu 50 de ani in urma. Motivul pentru care locuitorii au fugit fara sa se uite inapoi. Nu apare nici pe Google Maps!

O localitate din Tara Galilor a fost abandonata cu 50 de ani in urma, dupa o serie de alunecari de teren care i-a speriat pe locuitori. Comunitate prospera la un moment dat, localitatea Pantyfynnon nu mai.

Motivul pentru care americanilor le place sa stea la coada

Statul la coada e o adevarata placere pentru unii, care prefera sa astepte linistiti in fata unui magazin, chiar si in cazurile in care ar putea rezerva online ce doresc, potrivit Business.

Motivul pentru care zeci de elevi din Bistrita-Nasaud vor invata intr-o pensiune. Ce s-a intamplat cu scoala lor

Cu doar cateva zile inainte de inceperea anului scolar, aproape 50 de elevi au aflat ca vor invata intr-o pensiune din Bistrita-Nasaud. Scoala lor a fost modernizata,.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

SCANDAL imens! Doi muncitori care isi cumparau de mancare, batjocoriti de o artista bogata si rasfatata (FOTO)

Hetty Douglas, o tanara in varsta de 25 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu mai multi barbati imbracati in echipament de serviciu, in timp ce stateau la coada.

Americanii dau verdictul. Care sunt cele mai sigure 10 masini?

Siguranta ramane o chestiune pe care aproape toti cumparatorii de masini o cauta atunci cand decid sa isi schimbe autovehiculul. Din fericire, in acest moment caracteristicile de siguranta ale masinilor includ tehnologii pentru a proteja atat soferul,.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

Reduceri eMAG laptopuri. Care sunt cele mai bune oferte de zilele acestea

Cei care vor sa-si cumpere un laptop in aceasta perioada, au de la magazinuleMAG cateva oferte atractive. intreaga lista eMAG. ro reducerilaptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Care este cel mai mare dar dat de Dumnezeu? Raspunsul neasteptat dat de un cunoscut preot

Parintele Arsenie Papacioc, considerat unul dintre cei mai mari duhovnici romani, a vorbit despre cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a oferit oamenilor, dar pe care nu stim sa-l apreciem .

eMAG.ro reduceri electrocasnice. Care sunt cele mai atractive oferte de astazi

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )