Libnet.ro
UNICEF

06:30

Motivul pentru care zeci de elevi din Bistrita-Nasaud vor invata intr-o pensiune. Ce s-a intamplat cu scoala lor

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care zeci de elevi din Bistrita-Nasaud vor invata intr-o pensiune. Ce s-a intamplat cu scoala lor

Cu doar cateva zile inainte de inceperea anului scolar, aproape 50 de elevi au aflat ca vor invata intr-o pensiune din Bistrita-Nasaud. Scoala lor a fost modernizata,. continuă pe Antena3

Scandal in Spania. Motivul pentru care un restaurant McDonalds nu mai vrea sa serveasca romani

Un anunt postat pe un forum de angajatul unui McDonald's din Spania a facut inconjurul lumii! Angajatul a aratat cum conducerea lantului de restaurante fast-food le-a interzis sa mai serveasca.

Imagini din satul fantomelor, abandonat cu 50 de ani in urma. Motivul pentru care locuitorii au fugit fara sa se uite inapoi. Nu apare nici pe Google Maps!

O localitate din Tara Galilor a fost abandonata cu 50 de ani in urma, dupa o serie de alunecari de teren care i-a speriat pe locuitori. Comunitate prospera la un moment dat, localitatea Pantyfynnon nu mai.

Motivul pentru care americanilor le place sa stea la coada

Statul la coada e o adevarata placere pentru unii, care prefera sa astepte linistiti in fata unui magazin, chiar si in cazurile in care ar putea rezerva online ce doresc, potrivit Business.

Tariceanu si Dragnea vor sa sesizeze CCR in cazul lui Kovesi si Lazar, care au refuzat sa se prezinte in fata Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009

Seful Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, joi seara, la Antena 3, ca este foarte posibil sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), cu privire la refuzul procurorului-sef al Parchetului General, Augustin Lazar, si al procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de a se prezenta in fata Comisiei parlamentare care ancheteaza alegerile din 2009.

34 de statii de tramvai din Bucuresti vor avea acoperis verde

Acoperisul statiei de tramvai Sf. Gheorghe din Bucuresti a fost acoperit cu vegetatie urmand ca alte 34 de statii din Bucuresti sa fie amenajate la fel in cadrul proiectului Statii verzi, initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Sociala Plan B, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al RATB.

Cum arata compendiul de clasa a V-a care reuneste toate materiile pentru care nu exista manuale

Ministerul Educatiei a publicat, luni dupa-amiaza, pe site-ul institutiei, compendiul de clasa a V-a care reuneste toate materiile pentru care nu exista manuale la inceputul anului scolar. Ministrul Liviu Pop a anuntat, luni, ca elevii de clasa a cincea vor invata de pe acest compendiu de 296 de pagini timp de opt saptamani, cat ar urma sa dureze rezolvarea contestatiilor pentru majoritatea disciplinelor de clasa a cincea. Pop a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor.

Cum arata femeia pentru care placerea maxima a devenit un cosmar. Cine si-ar dori asta 24/24?

O tanara sufera de o afectiune extrem de rara care o face sa aiba orgasm aproape tot timpul si, in ciuda a ceea ce pot crede unii, pentru ea totul s-a transformat intr-un cosmar. Amanda.

Gafa sefei Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009: Oana Florea a trimis jurnalistilor un SMS destinat unei angajate, cu indicatii despre ce sa prezinte presei

Sefa Comisiei care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009, Oana Florea, le-a trimis jurnalistilor un SMS cu indicatii despre cum ar trebui prezentate concluziile raportului de activitate al forului pe care il conduce. Ea a explicat, pentru Digi24, ca a fost vorba de un mesaj personal.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

Pesedistii dau o mana de ajutor Coalitiei pentru Familie. Care sunt pericolele din noua Lege a referendumului, votata pe repede-inainte de alesi

PSD a diluat rolul Curtii Constitutionale in ceea ce priveste controlul revizuirii Legii fundamentale, din dorinta de a grabi referendumul pentru familia traditionala. Noua lege se va aplica, insa, si altor tentative de a schimba Constitutia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )