Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalos. Motivul pentru care o fetita din Hunedoara este nevoita sa locuiasca aproape de vecinul care a violat-o

Antena3 Antena3,
Scandalos. Motivul pentru care o fetita din Hunedoara este nevoita sa locuiasca aproape de vecinul care a violat-o

Cosmar trait de o fetita de zeceani din Hunedoara! Copila este nevoita sa locuiasca usa in usa cu vecinul acuzat ca a violat-o. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Cosmin Cernat a fost pus pe liber si nu mai prezinta emisiunea Survivor

Unul dintre cei mai bine platiti prezentatori TV din Romania, care a facut audiente-record cu emisiunea lui, este nevoit sa-si caute de munca. Kanal Da incheiat colaborarea cu Cosmin Cernat, iar CIAO. RO a.

Scene incredibile in Bucuresti. O femeie s-a aruncat in Dambovita. Motivul pentru care a recurs la acest gest

O femeie de 48 de ani s-a aruncat in Dambovita, la intersectia strazilor Abatorului cu Splaiul Unirii, din Capitala.

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? .

Motivul pentru care copiii ajung in pragul sinuciderii. Sunt singuratici, nu au prieteni. in scoala se acumuleaza multa frustrare si teama

Cazurile de tentative de suicid in randul adolescentilor la varste tot mai mici au crescut ingrijorator in ultimii ani, iar ele arata fragilitatea noii generatii de copii.

NECAZUL lui ION ILIESCU: Motivul SOCANT pentru care fostul presedinte si sotia lui NU au avut niciodata copii. Este DE NECREZUT!

IMPRESIONANT! Putini stiu care este cel mai mare regret al sotilor Iliescu. Fostul presedinte si sotia sa, Nina, nu au avut niciodata copii, iar acesta a fost un motiv de apriga tristete in viata de.

Ministrul Catalin Predoiu, despre Sectia speciala: Modul in care a fost construita este deficitar. Nu ar fi putut nici daca ar fi vrut sa combata coruptia

Modul in care a fost construita Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie este deficitar, iar organismul nu poate sa combata coruptia din domeniu nici daca ar fi vrut, a declarat.

Stirile ProTV: O fetita din SUA, eroina la sase ani. Cum si-a salvat parintii din incendiu

La doar sase ani, o fetita din Statele Unite este o adevarata eroina. Madalyn a fost singura din familia ei care a simtit miros de fum, in miez de noapte.

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea .

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. Potrivit unei postari facute pe Facebook, agresorii romanului sunt trei frati care detin o afacere in Toledo. Acestia l-au amenintat cu moartea daca face plangere la Politie, insa romanul a ajuns insa in fata agentilor si le-a spus totul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )