Libnet.ro
UNICEF

06:15

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a. continuă pe Wall-Street Ro

RCSRDS a invitat presa la o conferinta in care vrea sa anunte cea mai mare viteza la internet fix din piata

RCSRDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, a transmis presei o invitatie la o conferinta de presa cu titlul: Digi Net, cea mai mare viteza la internet fix din Romania', eveniment care va avea loc saptamana viitoare. Totul are loc in contextul in care in luna august UPC, principalul rival pe piata de cablu, a anuntat lansarea serviciilor de internet fix la viteze de descarcare de pana la 200 Mbps, o viteza dubla fata de ceea ce ofereau RCSRDS si Romtelecom.

RCSRDS a invitat presa la o conferinta in care vrea sa anunte cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, a transmis presei o invitatie la o conferinta de presa cu titlul: Digi Net, cea mai mare viteza la internet din Romania', eveniment care va avea loc saptamana viitoare. Totul are loc in contextul in care in luna august UPC, principalul rival pe piata de cablu, a anuntat lansarea serviciilor de internet fix la viteze de descarcare de pana la 200 Mbps, o viteza dubla fata de ceea ce ofereau RCSRDS si Romtelecom.

Codul portocaliu a fost resimtit din plin de romani. Vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

In intervalul 2-5 octombrie vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice, cu viteze de 45. 50 km/h la rafala si trecator, mai ales in zona litoralului, 60. 70 km/h. UPDATE: Administratia.

Cea mai importanta companie de zarzuela din Spania, in spectacol la Sibiu

Peste 400 de costume traditionale spaniole vor fi folosite in cel mai mare spectacol de zarzuela prezentat vreodata in Romania, joi 3 octombrie 2013, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice.

Elevi din Moldova fac parte din cea mai mare clasa transnationala din Europa

Academia Scolilor din Europa Centrala aces) invita peste 200 de elevi si profesori la un nou eveniment international intre scoli.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna.

Dimineata de sambata a fost cea mai rece din actualul sezon, temperaturile scazand cu cel putin opt grade Celsius de la o zi la alta, apropiindu-se de limita gerului in Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteorologica Miercurea Ciuc, a declarat ca temperatura de minus 9 grade Celsius a fost inregistrata in municipiul resedinta de judet in jurul orei 6. Este cea mai scazuta temperatura pe care am inregistrat-o in sezonul actual. La Miercurea Ciuc, .

Te gandesti la o vacanta in stainatate? Aceasta este cea mai sigura destinatie de pe Glob

Unul dintre cele mai vizitate state si motorul zonei euro, Germania este considerata cea mai sigura destinatie din intreaga lume, potrivit unui top international, scrie arabnews. com .

Geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )