Libnet.ro
UNICEF

13:45

Toyota este cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial

Antena3 Antena3,
Toyota este cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial

Desi marcile germane domina pietele internationale, Toyota este si in anul 2013 cea mai valoroasa marca auto la nivel mondial. Se pare ca producatorul Japonez a reusit sa surclaseze marii producatori germani cum. continuă pe Antena3

Te gandesti la o vacanta in stainatate? Aceasta este cea mai sigura destinatie de pe Glob

Unul dintre cele mai vizitate state si motorul zonei euro, Germania este considerata cea mai sigura destinatie din intreaga lume, potrivit unui top international, scrie arabnews. com .

Ea este cea mai SEXY studenta din Romania. I-a innebunit pe profesori cand a aparut asa la ore

In Timisoara aceasta tanara bruneta, care a dat Bacalaureatul in aceasta vara, se bucura de o popularitate iesita din comun. Cand era eleva, toti o considerau cea mai frumoasa din liceu, iar pe pagina ei.

Minus 9 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna.

Dimineata de sambata a fost cea mai rece din actualul sezon, temperaturile scazand cu cel putin opt grade Celsius de la o zi la alta, apropiindu-se de limita gerului in Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteorologica Miercurea Ciuc, a declarat ca temperatura de minus 9 grade Celsius a fost inregistrata in municipiul resedinta de judet in jurul orei 6. Este cea mai scazuta temperatura pe care am inregistrat-o in sezonul actual. La Miercurea Ciuc, .

Vocea Romaniei, cea mai buna audienta la nivel national din istoria emisiunii

Show-ul muzical a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in seara de 5 octombrie. La nivel national, emisiunea a inregistrat un rating de 11. 8%, iar la nivel urban, 11. 9%, pe locul secund clasandu-se Te cunosc de undeva de la Antena 1, cu 6. 3 puncte de rating, respectiv 7. 6, potrivit paginademedia. ro.

Scarlett Johansson, desemnata cea mai sexi femeie in viata: Este a doua oara cand primeste acest trofeu

Acrtita Scarlett Johansson a fost desemnat petnru a doua oara titlul de cea mai sexi femeie in viata, informeaza Huffington Post. Johansson a mai primit titlul si in anul 2006 si este prima femeie care a.

Trofeul Champions League a sosit la Bucuresti! Unde poate fi vazuta cea mai ravnita cupa

Trofeul Champions League este acum in Romania, insotit de celebrul antrenor italian Fabio Capello, care face turul Romaniei alaturi de cea mai ravnita cupa de catre cluburile europene.

Revista Esquire: Scarlett Johansson este cea mai sexi femeie in viata

Actrita americana Scarlett Johansson 28 de ani) a fost desemnata cea mai sexi femeie in viata, pentru a doua oara, de catre revista Esquire.

Suceava: Arheologii au descoperit cea mai mare locuinta precucuteniana la Baia

Directorul Muzeului Bucovinei dinSuceava,EmilConstantin Ursu, a anuntat ca s-a descoperit, in localitatea suceveana Baia, cea mai mare locuinta precucuteniana din arealul Precucuteni,.

Dolarul, in cea mai lunga perioada de declin din 2011

Moneda americana s-a depreciat pe pietele externe, in intervalul 30 septembrie - 4 octombrie, pentru a cincea saptamana la rand, aceasta fiind cea mai lunga perioada de declin fata de euro consemnata dupa luna aprilie 2011.

Cea mai friguroasa noapte din aceasta toamna: -9 grade inregistrate la Miercurea Ciuc

-9 grade la Miercurea Ciuc, -4 grade la Brasov si 0 grade in capitala. Romania a avut parte de cea mai rece noapte din aceasta toamna. Iar sirul recordurilor nu se opreste aici. Zilele acestea au fost cele mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )