Libnet.ro
UNICEF

08:01

Criza coronavirus, la final in spitalul din Petrosani. Angajatii testati pozitiv s-au vindecat

Adevărul Adevărul,
Criza coronavirus, la final in spitalul din Petrosani. Angajatii testati pozitiv s-au vindecat

Criza coronavirus se apropie de final in Spitalul de Urgenta din Petrosani. Angajatii testati pozitiv pana in prezent s-au vindecat, iar Neurologia va fi redeschisa. continuă pe Adevărul

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

Medic de la spitalul din Suceava despre coronavirus: E Satana, e ceva de pe alta lume. Stati acasa, nu e o gluma, e un virus teribil!

Mesajul unei tinere doctorite de la Spitalul Judetean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost facut public de sora ei. Tanara este medic oncolog la Suceava si, potrivit spuselor surorii ei, a ramas singura, alaturi de un alt medic oncolog si de un medic ATI, sa aiba in grija toata sectia de Boli infectioase de la spitalul din Suceava, plina de pacienti bolnavi de coronavirus. COVID 19 este descris de tanara doctorita ca Satana, e ceva de pe alta lume.

Femeie infectata cu noul coronavirus la spitalul din Lugoj. E mama unei doctorite si a intrat in contact cu zeci de persoane

Mama unei doctorite este primul pacient confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus la spitalul din Lugoj, judetul Caras-Severin.

Cadrele medicale de la Spitalul din Suceava isi striga durerea: E iadul pe pamant aici. Suntem carne de tun!

Doua cadre medicale de la Spitalul din Suceava dezvaluie conditiile grele din unitatea spitaliceasca. Cele doua sustin ca sectia de ocologie s-a inchis si iar echipamentele de protectie sunt insuficiente, in conditiile in care medicii infectati cu coronavirus au fost adusi acolo.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

VIDEO INTERVIU Omul de afaceri, Dragos Petrescu, patron din industria HoReCa: Ce se intampla cu angajatii restaurantelor in criza coronavirus

Sunt peste 320. 000 de oameni in industria restaurantelor si hotelurilor din Romania, iar cei mai multi dintre ei sunt acasa. Cel mai important lucru in aceasta perioada - antreprenorii sa isi tina angajatii aproape, spune Dragos Petrescu, proprietar al grupului City Grill si secretar general al patronatului HORA, din industria ospitalitatii. Ce trebuie sa stie proprietarii de restaurante in aceasta perioada.

Scandal la spitalul Sf. Ioan din Bucuresti. Angajatii spun ca nu au materialele necesare, managerul dezminte

Epidemia de coronavirus scoate la iveala si situatiile conflictuale din sistemul medical romanesc. Astfel, la spitalul Sfantul Ioan, mai multi angajati au reclamat faptul ca nu exista pe stoc materialele necesare pentru a lupta cu epidemia.

Spitalele infrunta criza coronavirus cu ajutorul donatiilor. Suma importanta virata de o fabrica din Deva

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a primit sprijin important pentru a face fata nevoilor create de pandemia de coronavirus.

OCTAVIAN BADESCU, DESPRE MASURILE LUATE IN CRIZA CORONAVIRUS: Exista un pericol real sa iesim din aceasta criza mai saraci si mai putin liberi

Interviu cu Octavian Badescu, fondator Freedom Group) * Asistam la un interventionism al carui cost nu are nimic de-a face cu logica economica* Este posibil ca, sub pretextul &171;coronavirus &187;, sa asistam la cel mai agresiv atac din ultimele decenii al politicului, care reprezinta statul, la adresa mediului privat si a pietei libere * Este foarte important ca mediul privat sa puna, in paralel, presiune catre stat pentru reducerea cheltuielilor sale, ceea ce nu se poate face fara o regandire a atributiilor acestuia Reporter:Credeti ca masurile inaintate pana acum de autoritati sunt suficiente pentru a ajuta economia, in ansamblu, sa treaca peste aceasta perioada, sau va fi nevoie de mai mult, cum de altfel a anuntat Guvernul ca este gata sa faca?.

Acuzatii grave la Spitalul din Suceava, unde 92 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus: Am fost obligati sa venim la serviciu

Cu trei morti si 92 de cadre medicale infectate cu coronavirus, Spitalul Judetean Suceava inregistreaza cea mai grava situatie provocata de COVID-19. Din spital sau izolare, medicii acuza sub protectia anonimatului: Nu a contat daca eram pozitivi sau in asteptarea rezultatului. Am fost chemati la servciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )