Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schema prin care Lukoil scoate din Romania miliarde de euro

România Liberă România Liberă,
Schema prin care Lukoil scoate din Romania miliarde de euro

Sechestrul-record de peste 2,007 miliarde euro pus pe bunurile si conturile SC Petrotel Lukoil SA din Romania, Olanda si Marea Britanie arata dimensiunile fraudelor unei firme rusesti din tara noastra. La cele peste doua miliarde euro se adauga si prejudiciul de 230 milioane euro stabilit in octombrie, suma evazionata si apoi spalata si exportata. continuă pe România Liberă

Reactia lui NDoye care ii scoate din minti pe stelisti

De sapte ani nu mai pierd cu Steaua. nu stiu ce sa mai zic. Eu nu mai joc! Nu joc cu Steaua in campionat. Mi-au zis ca azi ne luam revansa cu.

Romania va participa la programul CE si BEI prin care IMM-urile pot accesa credite de 100 mil. euro

Romania va participa la Initiativa pentru IMM, un program comun al Comisiei Europene si Bancii Europene de Investitii BEI) prin care firmele mici si mijlocii pot beneficia de credite in suma totala de 100 mil. euro, fondurile provenind din.

MAI urmareste pasagerii din Romania. Suspectii de terorism, ridicati direct de la aeroport

Guvernul a adoptat, prin ordonanta de urgenta OUG), utilizarea datelor din registrele cu numele pasagerilor in scopul prevenirii si combaterii actelor de terorism. MAI va putea urmari astfel cand va decola sau ateriza o anumita persoana pe un aeroport din Romania.

Procurorii DIICOT investigheaza un caz de inselaciune prin care mai multe banci au fost prejudiciate cu 24 de milioane de euro

Procurorii DIICTOT efectueaza joi 16 perchezitii in Calarasi si Vaslui, privind un caz de inselaciune prin care mai multe banci au fost prejudiciate cu 24 de milioane de euro, informeaza B1 TV. Potrivit.

8 metode prin care putem face fata caniculei

Pe timp de canicula, activitatile zilnice pot fi continuate, dar organismul este pus la incercare. Passionsante. be propune opt metode prin care temperaturile ridicate pot fi suportate mai usor, relateaza Agerpres. Felul in care reactioneaza organismul la caldura depinde de datele genetice si de metabolismul fiecaruia. Cu toate acestea, exista anumite recomandari care se aplica in cazul tuturor.

Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat

In prezent, exista un numar de metode eficiente si indicii prin care o persoana poate afla daca telefonul ii este interceptat, scrie playtech. ro. inainte de a va prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui sa.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat din guvernul Tsipras, dupa referendumul prin care cetatenii au respins masurile de austeritate propuse de creditori

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

VIDEO Minunea care l-ar determina pe un medic rezident sa nu plece din Romania

Ioana Cociasu este rezident neurolog intr-un mare spital de stat din Bucuresti, dar isi construieste cariera ca si cum ar lucra in zona corporate: pragmatic, pe termen lung si cu munca. Nu face parte dintre medicii tineri care se plang dand mereu vina pe Sistem. Isi calculeaza fiecare miscare tinand cont de realitatea din jur. Iar acea realitate ii spune ca cei mai buni medici rezidenti dintr-o generatie nu au garantat un post intr-un spital romanesc de stat. Asa ca Ioana Cociasu vrea sa plece din Romania. Exista insa o minune care, daca ar deveni realitate, ar tine-o aici.

Ce spune Klaus Iohannis despre comunitatea musulmana din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, la Hotel Marriott, cu ocazia participarii la cina Iftar, care marcheaza postul cel mare al musulmanilor, ca membrii comunitatii musulmane din Romania impartasesc aceleasi aspiratii comune, printre care proiectul european si angajamentul nord-atlantic.

Robbie Williams, mesaj surpriza pentru fanii din Romania

Robbie Williams, care va sustine in premiera un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, a declarat ca este foarte, foarte entuziasmat de faptul ca va canta in fata fanilor din Romania si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )