Libnet.ro
UNICEF

20:45

MAI urmareste pasagerii din Romania. Suspectii de terorism, ridicati direct de la aeroport

România Liberă România Liberă,
MAI urmareste pasagerii din Romania. Suspectii de terorism, ridicati direct de la aeroport

Guvernul a adoptat, prin ordonanta de urgenta OUG), utilizarea datelor din registrele cu numele pasagerilor in scopul prevenirii si combaterii actelor de terorism. MAI va putea urmari astfel cand va decola sau ateriza o anumita persoana pe un aeroport din Romania. continuă pe România Liberă

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

Cele mai vizitate orase din Romania. Care sunt localitatile care atrag cei mai multi vizitatori

Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara si Sibiu se numara printre cele mai vizitate orase din Romania, conform unui top realizat pentru anul 2013 de catre Autoritatea Nationala pentru Tursim ANT).

Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Invaluite in mister, presarate cu elemente unice in Europa sau chiar in lume, care atrag ca un magnet cercetatorii, sau cu labirinturi interminabile si intortocheate. Asa ne asteapta cele mai frumoase pesteri din Romania, care nu trebuie ratate in aceasta vara.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi FOTO

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

Romania, cele mai mari cresteri din UE la pretul locuintelor

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 4,1% in primele trei luni din 2015, raportat la ultimul trimestru al anului trecut. Aceasta este cea mai mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale .

Clientii bancilor din mai multe tari, inclusiv din Romania, tintele virusului Dyre care fura datele de autentificare la serviciile de e-banking

Clientii institutiilor bancare din mai multe tari, inclusiv din Romania, sunt tinta unui val de mesaje ce contin virusul Dyre, capabil sa fure datele de autentificare ale serviciilor de e-banking. Potrivit.

Vitezele medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania: Orange, lider la vitezele de internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze pe internet fix

Orange a furnizat, in primele sase luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 34,15 Mbps indoor si 52,81 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 16,94 Mbps indoor si 27,80 Mbps outdoor), Telekom Romania Mobile 9,62 Mbps indoor si 9,18 Mbps outdoor) si RCSRDS 2,71 Mbps indoor si 2,66 Mbps outdoor), potrivit testelor efectuate de utilizatori si a ofertelor introduse de operatori in Netograf. ro, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania. Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 95,21 Mbps fir si 42,43 Mbps wireless), urmat de Nextgen Communications 63,83 Mbps fir si 34,61 Mbps wireless), UPC 49,52 Mbps fir si 28,62 wireless), Digital Cable Systems 47,96 Mbps fir si 26,52 Mbps wireless) si Telekom Romania Telekom Romania Communications 29,34 Mbps fir si 15,36 Mbps wireless).

VIDEO Minunea care l-ar determina pe un medic rezident sa nu plece din Romania

Ioana Cociasu este rezident neurolog intr-un mare spital de stat din Bucuresti, dar isi construieste cariera ca si cum ar lucra in zona corporate: pragmatic, pe termen lung si cu munca. Nu face parte dintre medicii tineri care se plang dand mereu vina pe Sistem. Isi calculeaza fiecare miscare tinand cont de realitatea din jur. Iar acea realitate ii spune ca cei mai buni medici rezidenti dintr-o generatie nu au garantat un post intr-un spital romanesc de stat. Asa ca Ioana Cociasu vrea sa plece din Romania. Exista insa o minune care, daca ar deveni realitate, ar tine-o aici.

Seful Cultului Musulman din Romania ii raspunde categoric lui Basescu. Ce spune despre declaratiile fostului sef de stat

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a declarat luni, ca afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu, referitoare la construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa si a unei universitati musulmane reprezinta un risc pentru securitatea nationala.

Schema prin care Lukoil scoate din Romania miliarde de euro

Sechestrul-record de peste 2,007 miliarde euro pus pe bunurile si conturile SC Petrotel Lukoil SA din Romania, Olanda si Marea Britanie arata dimensiunile fraudelor unei firme rusesti din tara noastra. La cele peste doua miliarde euro se adauga si prejudiciul de 230 milioane euro stabilit in octombrie, suma evazionata si apoi spalata si exportata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )