Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Topescu. Putini stiau asta despre regretata jurnalista

Antena3 Antena3,
Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Topescu. Putini stiau asta despre regretata jurnalista

Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, singura, si nimeni nu a stiut de ea mai bine de doua saptamani. Jurnalista a fost gasita fara suflare, dupa ce o vecina a alertat politia. continuă pe Antena3

Ce scrie in certificatul de deces al Cristinei Topescu. Care a fost adevarata cauza a mortii jurnalistei

A fost gasita in pat, acoperita de patura, iar primele informatii aratau o moarte naturala, in somn. Medicii legisti au avut o misiune dificila in stabilirea cauzei mortii jurnalistei, dat fiind ca trupul acesteia a fost decoperit pe 12 ianuarie 2020, la mai bine de doua saptamani de cand si-a dat ultima suflare. Expertiza a .

Ce scrie in certificatul de nastere al Cristinei Topescu. Adevaratul nume al jurnalistei

Cristina Topescu a murit la numai 59 de ani. Fosta jurnalista a fost gasita decedata duminica, 12 ianuarie 2019, inconjurata de cainii sai. Se crede ca jurnalista ar fi murit anul trecut, dat fiind faptul ca medicii legisti nu pot sa spuna cu exactitate ora si data decesului. Ce scrie in certificatul de nastere al .

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu: Acum suntem dezbinati, ne uram mai mult decat oricand si ii izolam pe toti ceilalti

Ingrid Mocanu a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu! Era consiliera ministrului sanatatii, dezvaluire avocata, care puncteaza ca pe 30 si 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au facut apoi state de plata. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost platita pentru zilele alea? Ca la Dragnia asa era fapta: niste dudui luau bani si nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sanatatii nu se pune?, intreaba retoric avocata.

Decizie controversata a familiei Cristinei Topescu. Ce se va intampla inainte de incinerare

Cristina Topescu urmeaza sa fie incinerata la Crematoriul Vitan-Barzesti din Bucuresti. La fata locului va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei tv, Cristi Topescu, iar cenusa va ajunge la mama ei, care acum se afla la Oradea. Decizie controversata a familiei Cristinei Topescu Reamintim ca Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica, 12 .

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de .

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu. Ce au dezvaluit anchetatorii apropiatilor

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani, si a fost incinerata la Crematoriul Uman. intre timp, anchetatorii au aflat ale cui sunt amprentele gasite in casa jurnalistei, care a incetat din viata in perioada 26-28 decembrie 2019. Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu Legistul a analizat trupul aflat in .

Trupul CRISTINEI TOPESCU a fost incinerat! Ce se va intampla cu cenusa regretatei jurnaliste! Imagini emotionante de la crematoriu (VIDEO)

Incinerarea Cristinei Topescu s-a incheiat la Crematoriu Vitan-Barzestsi. Familia si apropiatii Cristinei Topescu si-au luat joi ramas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorinte a jurnalistei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )