Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scrisoare deschisa a ranitilor din Colectiv catre Viorica Dancila si Sorina Pintea. Ce revendica supravietuitorii

Adevărul Adevărul,
Scrisoare deschisa a ranitilor din Colectiv catre Viorica Dancila si Sorina Pintea. Ce revendica supravietuitorii

Supravietuitorii din incendiul din Clubul Colectiv au trimis luni o scrisoare deschisa autoritatilor, cerand sprijin pe viata, prin plata tuturor tratamentelor si interventiilor pe care ranitii trebuie sa le faca. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu, catre Viorica Dancila: Cand sapa groapa altuia, orice om sa-i fie frica!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca liderul PSD, Viorica Dancila, vrea sa-si inlature prin orice mijloace competitorii din cursa prezidentiala, pentru ca ea sa intre in turul doi al alegerilor si afirma ca atunci cand.

Ranitii din Colectiv cer ca statul roman sa le asigure tratamentul pe toata durata vietii: Sechelele noastre, de o severitate neobisnuita, agravata de viciile de tratament, sunt permanente

Supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv, care au suferit rani grave in seara de 30 octombrie 2015, cer ca statul roman sa le asigure costul tratamentelor de care au nevoie pe toata durata vietii, nu doar pana la finalul anului 2020, ceea ce este totalmente insuficient. Ranitii din Colectiv au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila si ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, in care arata ca trupurile noastre nu s-au refacut dupa ranile suferite, si, conform actelor medicale primite de la medicii curanti, nici nu se vor mai reface vreodata, deoarece arsura este oricum o boala cronica.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Iohannis o convoaca la Cotroceni pe Viorica Dancila pe tema nominalizarii comisarului european: O problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, pe tema nominalizarii comisarului european, o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman. Demersul presedintelui vine la patru zile de la decizia Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European de a respinge candidatura Rovanei Plumb din cauza unui conflict de interese, procedura fiind suspendata.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada ce inseamna prietenia cu Viorica Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )