Libnet.ro
UNICEF

18:01

Scrisoare de sustinere a directorului celui mai mare proiect de cercetare din Romania. Documentul, semnat de peste 100 de cercetatori, ingineri si doctoranzi

Adevărul Adevărul,
Scrisoare de sustinere a directorului celui mai mare proiect de cercetare din Romania. Documentul, semnat de peste 100 de cercetatori, ingineri si doctoranzi

Cercetatorii de la Magurele fac front comun in sprijinul directorului celui mai mare proiect de cercetare din Romania, Nicolae Zamfir, pentru a contracara tentativa de a discredita Centrul ELI-NP, potrivit G4Media. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus poate bloca activitatea celui mai mare producator de energie pe carbune din Romania

SARS-CoV-2 poate bloca activitatea Complexului Energetic Oltenia CEO), cu sediul in Targu Jiu, cel mai mare producator de energie electrica pe baza de carbune din Romania.

Nepotul exploratorului Jacques Cousteau dezvaluie cea mai mare statie de cercetare subacvatica

Fabien Cousteau, nepotul celebrului explorator Jacques-Yves Cousteau, si designerul industrial Yves Behar vor sa construiasca cea mai mare statie de cercetare subacvatica, la 20 de metri sub suprafata Marii Caraibelor.

VIDEO Focar de COVID-19 la cea mai mare companie din Braila, care are 3.400 de angajati. Prefect: Daca nu va protejati, vom fi obligati sa inchidem fabrica

Cincizeci de angajati ai celui mai mare angajator din judetul Braila - o fabrica de cablaje auto cu 3. 400 de salariati - au fost diagnosticati cu COVID-19. Prefectul Brailei, Catalin Boboc, ii avertizeaza pe oameni ca daca nu isi vor lua toate masurile de protectie in timpul serviciului, dar si in mijloacele de transport in comun cand vin sau pleaca de la munca, va fi obligat sa inchida fabrica.

CORONAVIRUS |Coreea de Sud: Cel mai mare bilant zilnic de noi imbolnaviri de la sfarsitul lunii martie

Coreea de Sud a raportat sambata 113 noi cazuri de coronavirus, cea mai mare crestere zilnica de infectari inregistrata din data de 31 martie. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor de SARS-CoV-2 pe.

Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide. Cum arata si cat costa o camera pe noapte

Romanii au de acum in vizor un nou loc de cazare. Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Cum arata si ce preturi sunt pentru o noapte? Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Preturi Romanii care si-au luat concediu in ultima luna a verii se bucura acum de .

Twitter, cea mai mare crestere anuala a utilizatorilor zilnici

Twitter a raportat cea mai mare crestere anuala a numarului de utilizatori zilnici din istoria sa, 3.

Raed Arafat: Orice creste a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

Raed Arafat: Orice crestere a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

ANRE: Durata penelor de curent in Romania este de doua ori mai mare decat in tarile din vestul Europei

Consumatorii romani de energie au stat in bezna, in medie, 350 de minute anul trecut, durata penelor de curent in Romania fiind de doua ori mai mare decat in tarile membre ale Uniunii Europene UE) avansate,.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )