Libnet.ro
UNICEF

20:45

Secretele fregatei Marasesti, cea mai mare nava de razboi construita in Romania. Fostul comandant: Ma intrebau de unde am cumparat-o

Adevărul Adevărul,
Secretele fregatei Marasesti, cea mai mare nava de razboi construita in Romania. Fostul comandant: Ma intrebau de unde am cumparat-o

Nava Marasesti, botezata a treia oara dupa ilustra sa inaintasa din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a deschis drumul tarii noastre spre Alianta NATO, chiar daca avea sisteme de lupta primitive. continuă pe Adevărul

Secretele celei mai mari nave de razboi construite in Romania. Ma intrebau de unde am cumparat-o

Nava Marasesti, botezata a treia oara dupa ilustra sa inaintasa din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a deschis drumul tarii noastre spre Alianta NATO, chiar daca avea sisteme de lupta primitive.

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva.

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est va avea loc la Bucuresti

DefCamp, cea mai importanta conferinta anuala de hacking si securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, ajunge la cea de-a opta editie.

Radu Tudor a scris in Janes Defence despre cea mai mare achizitie militara a Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor a scris in Janes Defence Weekly despre cea mai importanta achizitie militara din istoria Romaniei. Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania.

VIDEO 110.000 de persoane au participat la parada gay din Taiwan, cea mai mare din Asia

Circa 110. 000 de persoane au participat, sambata, la parada gay din Taipei Taiwan), care a devenit cel mai important eveniment de acest gen din Asia.

Cea mai mare greseala de parenting pe care au facut-o parintii mei...

Sa-ti judeci parintii e usor. Mama nu mi-a cumparat carti. Nici dulciuri. Tata nu vorbea cu mine. Stia doar sa ma certe si sa ma traga de urechi. Etc. Etc. Etc. Dar dupa ce devii tu insati parinte, vezi altfel lucrurile. Le simti altfel, chiar daca durerile din copilarie inca mai dor la fel de mult.

Interesele din spatele a doua asasinate la nivel inalt. Cum a actionat in Romania cea mai mare retea de manipulare

Zilele acestea, in America este o intreaga controversa pentru ca Donald Trump a vrut sa desecretizeze documente referitoare la asasinarea lui Kennedy. Kennedy vorbea inainte sa moara despre.

Press One: Romania se confrunta cu cea mai mare migratie interna din ultimii 25 de ani

Conform Institutului National de Statistica INS), 389. 000 de oameni si-au schimbat domiciliul dintr-o localitate a Romaniei in alta, tot din Romania, in ultimul an de zile.

Alin Burileanu, kinetoterapeut: Durerea de spate poate avea peste 200 de cauze, dar cea mai importanta este postura

Kinetoterapeutul Alin Burileanu spune ca problema cea mai mare a secolului nostru este lipsa miscarii. Aceasta carenta, asociata cu pozitiile vicioase la calculator, laptop, telefon mobil, tableta, ii transforma atat pe copii, cat si pe adulti, in pacienti siguri pentru recuperarea medicala in cabinetele de kinetoterapie.

Care e cea mai buna metoda de a-ti curata tenul, dar si cea mai frecventa greseala de ingrijire,potrivit dermatologilor

Un doctor dermatolog a dezvaluit cea mai buna metoda de a-ti curata fata, dar si greselile de ingrijire cele mai daunatoare pe care le fac femeile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )