Libnet.ro
UNICEF

05:30

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Antena3 Antena3,
Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca . continuă pe Antena3

Google face una dintre cele mai mari schimbari. Ce trebuie sa stie utilizatorii

Google schimba designul Gmail pentru prima data din 2013 incoace, in incercarea de a concura mai bine Microsoft Outlook. Acesta este cea mai mare schimbare in cadrul G Suite, pe masura ce Google vrea sa captu.

Cat castiga una dintre cele mai bine cotate animatoare de la noi. Dezvaluiri exclusive: Nu mi-e rusine, este o munca cinstita si grea!

Litoralul este un punct de atractie nu numai pentru turisti, ci si pentru fetele tinere, cu trupuri perfecte, dornice de castiguri frumoase. Este concurenta mare pentru posturile de animatoare din cluburi sau.

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia

Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia, informeazaiflscience. com. Printre sutele de pasari din aceasta lista sumbra se numara si unele dintre cele mai cunoscute si iubite specii din lume, cum ar fi bufnita polara Bubo scandiacus) sau papagalul de mare Fratercula arctica).

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )