Libnet.ro
UNICEF

11:15

Secretul longevitatii politice a cancelarului Angela Merkel, dezvaluit. Cine este umbra sefei Executivului german

România Liberă România Liberă,
Secretul longevitatii politice a cancelarului Angela Merkel, dezvaluit. Cine este umbra sefei Executivului german

Dupa 12 ani in care a condus Germania, Angela Merkel, considerata cea mai puternica femeie din Europa, se pregateste pentru preluarea celui de-al patrulea mandat, daca nemtii vor vota, duminica, in favoarea sa, scrie The Telegraph. continuă pe România Liberă

Alegeri Germania. Angela Merkel si alti politicieni germani au primit scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba

Cinci personalitati politice au primit joi scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba, prezentata ca fiind antrax si lame de ras, a anuntat politia berlineza cu trei zile inaintea alegerilor legislative din Germania. Una a fost expediata si la locuinta cancelarului Angela Merkel, relateaza AFP.

Trump ii ureaza cancelarului german, Angela Merkel, alegeri incununate de succes

Presedintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a-i transmie tarii sale alegeri incununate de succes, relateazaAgerpres,care citeaza DPA.

Cancelarul Angela Merkel se indreapta spre un nou mandat, potrivit sondajelor. Ce planuri politice are pentru viitor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se indreapta spre al patrulea mandat de cancelar al Germaniei, chiar daca formatiunea sa, Uniunea Crestin-Democrata CDU, centru-dreapta).

De ce va obtine Angela Merkel al patrulea mandat de cancelar

Angela Merkel are asigurat al patrulea mandat de cancelar, dupa scrutinul de duminica pentru alegerea celor 598 de deputati ai Reichstag-ului. Incertitudinea este totala in ceea ce priveste viitorii sai parteneri de guvernare si directia viitoare a Germaniei.

Alegerile din Germania. Angela Merkel si Martin Schulz isi incheie campania in fiefurile lor electorale

Cancelarul federal german, Angela Merkel, care vizeaza obtinerea unui nou mandat in fruntea Executivului de la Berlin, si rivalul ei democrat, Martin Schulz, isi incheie in fiefurile lor campania electorala, marcata pe ultima suta de metri de o ascensiune a dreptei nationaliste.

Alegerile din Germania. Donald Trump a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i ura Germaniei alegeri incununate de succes

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sunat-o vineri pe Angela Merkel, actualul cancelar federal german, pentru a-i ura Germaniei succes la alegerile federale legislative ce vor avea loc duminica, relateaza DPA.

Mesajul presedintelui SUA, Donald Trump, pentru cancelarul Angela Merkel cu ocazia alegerilor din Germania

Presedintele american Donald Trump a sunat-o vineri pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a-I transmite acesteia un mesaj cu ocazia alegerilor parlamentare de duminica, relateaza DPA.

Alegeri in Germania: De ce va obtine Angela Merkel al patrulea mandat de cancelar

Angela Merkel are asigurat al patrulea mandat de cancelar, dupa scrutinul de duminica pentru alegerea celor 598 de deputati ai Reichstag-ului. Incertitudinea este totala in ceea ce priveste viitorii sai parteneri de guvernare si directia viitoare a Germaniei.

Angela Merkel, reactie dupa ce Donald Trump a spus ca va distruge Coreea de Nord

Germania si Statele Unite ale Americii sunt in dezacord in legatura cu modul de gestionare a crizei cu Phenianul, a declarat miercuri cancelarul german Angela Merkel, condamnand amenintarea.

Angela Merkel, aproape de al patrulea mandat. Portretul Doamnei de Fier a Europei

Doamna de Fier a Europei este apropae de al patrulea mandat. Angela Merkel are un avans considerabil in sondaje in fata rivalului Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )