Libnet.ro
UNICEF

01:05

O sectie de vot din sectorul 3 al Capitalei, inchisa din cauza COVID

Antena3 Antena3,
O sectie de vot din sectorul 3 al Capitalei, inchisa din cauza COVID

O sectie de votare din sectorul 3 al Capitalei s-a inchis, dupa ce doua persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus. continuă pe Antena3

Un nou presedinte de sectie vot din Alba, inlocuit din functie din cauza COVID-19

Presedinta sectiei de vot nr. 426 din satul Glogovat, comuna Valea Lunga, a fost inlocuita dupa ce sotul sau, la randul sau presedinte la o sectie din localitatea Tauni, a fost confirmat cu COVID-19.

O sectie de vot din Capitala a fost inchisa temporar. Doi membri ai comsiei au primit rezultate pozitive la testele COVID-19

Activitatatea electorala a fost suspendata in sectia de vot cu numarul 551 din sectorul 3 al Capitalei. Doi membri ai sectiei de votare au fost confirmati ca fiind infectaticu COVID-19, dupa ce au primit,.

O persoana a decedat intr-o sectie din sectorul 3 al Capitalei. Procesul de vot a fost suspendat

Procesul de votare in sectia 643 din Sectorul 3 al Capitalei a fost suspendat, dupa ce o persoana a murit in interiorul sectiei de vot, potrivit stiripesurse. Este vorba despre un barbat in varsta de 77 de.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a murit intr-o sectie de votare din Sectorul 3

Un barbat a lesinat intr-o sectie de votare din sectorul 3 al Capitalei, dupa ce i s-a facut rau, iar echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo au fost nevoite sa constate decesul acestuia.

Alegeri parlamentare 2020. Incendiu intr-o sectie de vot din Prahova. Activitatea de votare este intrerupta

Votul a fost intrerupt intr-o sectie din comuna Ceptura, judetul Prahova, din cauza unui cos de fum care a luat foc. Este primul incident raportat in Prahova in ziua alegerilor parlamentare din 2020.

Ce a descoperit Mihai Morar pe o strada din Sectorul 1: E sambata dinaintea alegerilor. Si e miros greu

In plimbarea sa de sambata prin Bucuresti, pe o strada din Sectorul 1, Mihai Morar a constatat ca problema cu gunoiul persista orice eveniment ar plana deasupra Capitalei. E miros greu de gunoi. De miercuri n-a mai trecut nimeni pe strada noastra sa stranga gunoiul. Fata de noi, nimeni nu are nicio obligatie. Absolut nimeni.

Toate pietele din Sectorul 4 vor fi redeschise vineri

Toate pietele din Sectorul 4 al Capitalei vor fi redeschise de vineri, astfel ca producatorii de fructe si legume isi vor vinde marfa la tarabele amenajate in interiorul acestora, a anuntat joi administratia locala.

Luminitele de Craciun din Sectorul 4 se aprind sambata, la ora 18.00

Luminitele de Craciun din Sectorul 4 se aprind sambata, la ora 18. 00, a anuntat Primaria de Sector. Patru milioane de beculete colorate si peste 5. 000 de instalatii si decoratiuni luminoase vor impodobi bulevardele si intersectiile de pe principalele bulevarde.

Toate pietele din Sectorul 4 se vor redeschide, incepand de vineri

Incepand cu ziua de vineri, se vor redeschide toate pietele din Sectorul 4. Producatorii de fructe si legume isi vor putea vinde marfa in interiorul pietelor, la tarabele special amenajate, informeazp Agerpres.

Alegerile parlamentare 2020 - Un barbat a murit intr-o sectie de votare din Sectorul 3

Un barbat a lesinat intr-o sectie de votare din sectorul 3 al Capitalei, dupa ce i s-a facut rau, iar echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo au fost nevoite sa constate decesul acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )