Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sectorul energetic - cel mai potrivit pentru a atrage investitorii romani in Africa de Sud

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectorul energetic - cel mai potrivit pentru a atrage investitorii romani in Africa de Sud

Reporter: Ce ne puteti spune despre evolutiile recente ale relatiilor economice dintre Romania si Africa de Sud? Thenjiwe Ethel Mtintso: Comertul dintre cele doua state a inregistrat o crestere anul trecut, insa mai sunt multe lucruri de facut, in special pentru a creste exporturile Africii de Sud catre Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Osteria Francescana din Italia, desemnat cel mai bun restaurant din lume

Osteria Francescana 3 stele Michelin) din orasul italian Modena a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume, potrivit listei anuale Worlds 50 Best Restaurants , prezentata in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York,.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Dupa ce a condus timp ce cinci ani Uruguayul, Jose Pepe Mujica, cel care a fost descris drept cel mai modest presedinte din lume, spune, intr-un interviu acordat pentru CNN , ca persoanele carora le plac prea mult banii ar.

Cel mai mic celular, bun pentru penitenciar: ce dimensiuni are telefonul strecurat de detinuti in inchisoare

Considerat cel mai mic telefon mobil din lume, Zanco Fly este preferatul detinutilor din SUA sau Marea Britanie. Micul aparat poate fi cumparat numai online, de pe site-uri ca Amazon sau Alibaba, la pretul de 40 de dolari.

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

Deciziile judecatorilor sunt luate deseori la presiunea opiniei publice si vin sa confirme arestul preventiv. Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt (VIDEO)

Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV, dupa ce a facut o comparatie intre pozitia adoptata de presedintele Iohannis.

Competitia Cel mai 4x4din Romania, a XVI-a editie

Noul Suzuki Vitara S, lansat anul trecut la nivel international , dar intrat din 2016 in portofoliul de modele al importatorului Suzuki din tara noastra a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander, Honda CRV, Kia Sportage.

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

VIDEO Cel mai batran suporter al echipei Pandurii, pe stadion la 84 de ani: Pe ploaie si pe vant/ Cu Pandurii sunt

Valeriu Andronache, din localitatea gorjeana Pojogeni, este cel mai varstnic suporter al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu. Are varsta de 84 de ani si este prezent la toate meciurile echipei sale de suflet, chiar daca se disputa la sute de kilometri distanta de casa.

China trebuie sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a cerut Chinei sa-si asume o responsabilitate mai mare pentru piata globala a otelului, remarcand ca Beijingul si-a majorat semnificativ cota din productia mondiala de otel de cand a aderat la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), in 2001, transmite Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )